Fikk du med deg Se og Hørs MGP-studio?

Annsofi Pettersen takket Rybak for støtten.

Publisert
Sist oppdatert
Sevideo med Rybak og Annsofi nederst i artikkelen.

SEOGHØR.NO: Lørdag stod Sarpsborgjenta Annsofi Pettersen (18) på scenen i Oslo Spektrum og kjempet om å bli Norges representant i Eurovision Song Contest.  Men til tross for at hun gikk til gullfinalen, måtte hun bite i gresset for Margaret Berger.

Før finalen var Annsofi en av flere deltagere som gjestet Se og Hør TVs eksklusive vorspiel-sending med Ingeborg Heldal.

Sendingen kan du se i opptak øverst i artikkelen.

18-åringen med den vakre stemmen, ble først kjent gjennom «Det store korslaget» og «X-Faktor». Lørdag synger hun «I'm With You», skrevet av ingen ringere enn MGP-vinner Alexander Rybak (26), som satt i salen og heiet. Den rutinerte artisten var svært fornøyd etter å ha hørt sangen fremført på generalprøven. 

- Jeg syns at du har fokusert på det viktigste på en generalprøve og det er nerven. Det var så deilig å sitte i salen som låtskriver og se at hun virkelig har forstått sangen min. Nå er det bare å få temmet nervene og få det fra 130% til 110%, og det er et luksusproblem, sa Rybak til Annsofi og Seoghør.no kun timer før finalen. 

«Fairytale»-stjernen, som i 2009 ga Norge poengrekord i Eurovision, var ikke tilstede da Annsofi gikk videre i Florø, men hun synes det var godt å ha Alexander ved sin side i Oslo Spektrum. 

- Det er en god støtte. Han har trukket seg tilbake med alle beskjedene og meldingene. Nå er det mitt game og det er hyggelig å ha han her. 

Men støtte kom ikke bare i form av Alexander Rybak. Sangerens fans fra flere ulike land hadde tatt turen til Oslo for å støtte hans nye protesjé. 

- De kommer fra ti forskjellige land og jeg møtte dem for første gang i går. Da hadde alle sammen med seg gaver til meg og det var rene juleaften! Det var veldig hyggelig.

Få med deg Seoghør.nos Grand Prix-sending med eksklusive intervjuer og følg med når vi går live rett etter NRKs sending kl. 22.50. Da gir vi deg vinnerens umiddelbare reaksjoner!
LES OGSÅ: - Kanskje hvis jeg hadde kledd meg naken 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer