Fikk du med deg Se og Hørs MGP-studio?

Annsofi Pettersen takket Rybak for støtten.

Publisert
Sevideo med Rybak og Annsofi nederst i artikkelen.

SEOGHØR.NO: Lørdag stod Sarpsborgjenta Annsofi Pettersen (18) på scenen i Oslo Spektrum og kjempet om å bli Norges representant i Eurovision Song Contest.  Men til tross for at hun gikk til gullfinalen, måtte hun bite i gresset for Margaret Berger.

Før finalen var Annsofi en av flere deltagere som gjestet Se og Hør TVs eksklusive vorspiel-sending med Ingeborg Heldal.

Sendingen kan du se i opptak øverst i artikkelen.

18-åringen med den vakre stemmen, ble først kjent gjennom «Det store korslaget» og «X-Faktor». Lørdag synger hun «I'm With You», skrevet av ingen ringere enn MGP-vinner Alexander Rybak (26), som satt i salen og heiet. Den rutinerte artisten var svært fornøyd etter å ha hørt sangen fremført på generalprøven. 

- Jeg syns at du har fokusert på det viktigste på en generalprøve og det er nerven. Det var så deilig å sitte i salen som låtskriver og se at hun virkelig har forstått sangen min. Nå er det bare å få temmet nervene og få det fra 130% til 110%, og det er et luksusproblem, sa Rybak til Annsofi og Seoghør.no kun timer før finalen. 

«Fairytale»-stjernen, som i 2009 ga Norge poengrekord i Eurovision, var ikke tilstede da Annsofi gikk videre i Florø, men hun synes det var godt å ha Alexander ved sin side i Oslo Spektrum. 

- Det er en god støtte. Han har trukket seg tilbake med alle beskjedene og meldingene. Nå er det mitt game og det er hyggelig å ha han her. 

Men støtte kom ikke bare i form av Alexander Rybak. Sangerens fans fra flere ulike land hadde tatt turen til Oslo for å støtte hans nye protesjé. 

- De kommer fra ti forskjellige land og jeg møtte dem for første gang i går. Da hadde alle sammen med seg gaver til meg og det var rene juleaften! Det var veldig hyggelig.

Få med deg Seoghør.nos Grand Prix-sending med eksklusive intervjuer og følg med når vi går live rett etter NRKs sending kl. 22.50. Da gir vi deg vinnerens umiddelbare reaksjoner!
LES OGSÅ: - Kanskje hvis jeg hadde kledd meg naken 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer