Fikk du med deg Eli Karis siste værstunt?

Værdame Eli Kari Gjengedal meldte været for siste gang - nesten usynlig!

NESTEN BORTE: Eri Kari var nesten usynlig da hun presenterte været en siste gang på TV 2 onsdag kveld. Foto: TV 2
NESTEN BORTE: Eri Kari var nesten usynlig da hun presenterte været en siste gang på TV 2 onsdag kveld. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Onsdag kveld, på selveste allehelgensaften, meldte værdame Eli Kari Gjengedal (41) været for siste gang på TV 2.

Dette gjorde hun ved å nesten være usynlig da hun meldte været en siste gang.

- Har du irritert deg over at jeg sperrer for værkartet? I kveld slipper du det, fortale Eli Kari, som kun viste hodet og en arm dekket av en mørk hanske da hun presenterte været - i ekte Halloween-stil.

Etter 12 år har den blide 41-åringen fra Sogn og Fjordane bestemt seg for at det er på tide med nye utfordringer, og har kastet ballen videre til tidligere værmelder Elin Tvedt (38) - som i sin tid lærte opp den avtroppende værdamen.

Men kveldens stunt er ikke av det første slaget for Eli Kari. I 2009 sang hun hele værmeldingen, etter at hun ble utfordret av sine TV 2-kolleger i «X-Factor».

Tidligere i år dukket nysingle Eli Kari opp i en lårkort kjole, som gjorde at flere seere satte kveldsmaten i halsen.

- Hun var så hot at jeg ikke fikk med meg værmeldingen, fortalte én av mange oppstemte innringere til Se og Hørs tipstelefon den gang.

Hun har også tidligere vært ikledd romdrakt under værmeldingen, for å promotere nattehimmelen.

HER KAN DU SE DENNE UKENS SEOGHØR.NO WEEKEND-TV

Til Seoghør.no har Eli Kari avslørt at hun nå går over til konkurrenten NRK, for å jobbe med en helt ny værserie som skal gå på NRK1 til neste år:

- NRK var veldig interessert i å få meg med på dette, og jeg syntes selv det var kjempespennende. Dessuten føler jeg at det er riktig tidspunkt å skifte beite og ende værdame-karrieren.


Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Eli Kari drømte at vi hadde heftig og dampende sex   

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer