Gullruten 2017:

Fikk du med deg alle Gullruten-kyssene?

Flere par ble overrumplet da romantikkens linse plutselig kom deres vei. 

KISS ME QUICK: Flere av årets TV-profiler fulgte oppfordringen om å kysse under Gullrutens «Kiss Cam». Foto: TV 2.
KISS ME QUICK: Flere av årets TV-profiler fulgte oppfordringen om å kysse under Gullrutens «Kiss Cam». Foto: TV 2. Vis mer
Publisert

GREIGHALLEN (Seoghør.no): Fredag kveld var det duket for fest i Bergen, da Gullruten ble arrangert atter en gang.

NRKs suksesserie «Skam» har tatt Norge og store deler av verden med storm. Spesielt seriens tredje sesong har høstet mye ros og oppmerksomhet, fra alt fra tenåringer til godt voksne.

Skuespillerne Tarjei Sandvik Moe og Henrik Holm spiller respektivt karakterene Isak og Even i serien , et homofilt par på skjermen som har smeltet tusenvis av hjerter og skapt debatt.

GODE VENNER: Henrik Holm og Tarjei Sandvik Moe var svært populære da de ankom Grieghallen i forkant av Gullruten. Reporter: Ruben Pedersen / Video: Ingrid Cogorno Vis mer

Klinte til

I Bergen dukket duoen opp på rød løper sammen, som kamerater og skuespillere. Til Seoghør.no kunne de to gutta, som på kort tid har klart å bli superstjerner, at de har blitt gode venner. Under kveldens Gullruten-sending fikk de seg imidlertid en overraskelse, da skjermen fikk et hjertefilter over seg og ble et såkalt «kiss cam».

Det vil si at alle som blir filmet gjennom hjertet oppfordres til å kysse, for å vise sin kjærlighet. Gutta tok utfordringen på strak arm, og det var ikke bare et lite pikekyss de serverte seerne.

SKAM-KYSS: Tarjei Sandvik Moe og Henrik Holm fikk publikum til å juble da de kysset hverandre. Foto: TV 2.
SKAM-KYSS: Tarjei Sandvik Moe og Henrik Holm fikk publikum til å juble da de kysset hverandre. Foto: TV 2. Vis mer

Det var ikke bare «Skam»-gutta som fikk kameraet rettet mot seg. Det har vært mye spekulasjoner rundt supermodell Vendela Kirsebom og tidligere «Paradise Hotel»-vinner Petter Pilgaard. Ryktebørsen skal ha det til at de to har blitt et par, noe de ennå ikke har bekreftet direkte.

GIkk du glipp av dette?

Tv-produksjonen valgte imidlertid å gjøre et poeng ut av det, og det såkalte «kiss camet» ble rettet deres vei. Det til latter og sjokkrop fra store deler av salen.

Det endte imidlertid godt, og duoen delte flere kyss. Det virket derimot som om ikke alle var like komfortable med dette, som spesielt kunne skimtes på en ildrød Pilgaard.

KJENDIS-KYSS: Petter Pilgaard og Vendela Kirsebom fulgte opp med sitt eget kyss. Foto: TV 2
KJENDIS-KYSS: Petter Pilgaard og Vendela Kirsebom fulgte opp med sitt eget kyss. Foto: TV 2 Vis mer

Pilgaard benyttet også anledningen til å kysse «Farmen kjendis»-meddeltaker Tore Petterson, da kameraet kom deres vei. Det var derimot kysset som kom da kameraet panorerte bort fra dem, som kanskje var mest uventet.

For da kysselinsa var på vei et annet sted, klinte Lothepus og Pilgaard til i Grieghallen. De to har blitt gode venner etter oppholdet på tv-gården, og har i ettertid hengt masse sammen. Det litt uvanlige venneparet tok altså fredag kveld vennskapet videre til et nytt nivå, med et saftig kyss.

DELVIS SKJULT: Rett før kamera svingte vekk kysset «Lothepus» sin gode venn Petter Pilgaard (helt til venstre). Foto: TV  2.
DELVIS SKJULT: Rett før kamera svingte vekk kysset «Lothepus» sin gode venn Petter Pilgaard (helt til venstre). Foto: TV  2. Vis mer

Nils Vogt og Cecilie Steinmann Næss delte også et kyss da kameraet kom deres vei. Kameraet panorerte så bort på Calle Hellevang Larsen, som satt ved siden av «paret». Han reagerte med å kysse komikerkollega Næss.

Ikke det eneste

Det var ikke bare de i salen som kysset til fredag kveld. Christine Koth og Lothepus åpnet ballet med å dele ut kveldens første Gullruten-statuett - til årets beste humorprogram - som gikk til NRKs «Vikingane».

TRIKS: Kjendisene deler triksene sine på rød løper i forkant av Gullruten. Reporter: Ruben Pedersen / Video: Ingrid Cogorno Vis mer

Det var imidlertid noe helt annet som fikk mest oppmerksomhet innledningsvis. Plutselig overrasket Lothe og Koht både publikum og seere, da de klinte til på scenen.

Overfor Dagbladet forklarer «Lothepus», som er samboer med Randi Sørum, at det hele gikk litt fort i svingene.

- Ja, vi klinte til. Det var kanskje ikke helt planlagt, sier Lothe og smiler lurt.

- Hva tenker du om at kjæresten din kysser på andre kvinner da, Randi?

- Ha-ha, nei nå har jeg en høne å plukke med Christine. Jeg tror jeg må finne henne etterpå og ta en liten alvorsprat, sier hun og ler.

Sørum har etter alt å dømme lite å frykte, ettersom Koht selv har vært gift med den norske forfatteren Pernille Rygg siden 2013.

IRRITER: Leif Einar «Lothepus« Lothe irriterer seg over samboeren og venninnens «jålerier». Reporter: Ruben Pedersen / Video: Ingrid Cogorno Vis mer

LES OGSÅ: Leo Ajkic dukket opp på rød løper med ny kjæreste

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer