Fikk drømmen oppylt av Gladmeldingen

- Pappa tok det tungt da det var klart at han hadde fått Parkinson sykdom.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Frank Leggett (61) fra Kristiansand har gjennom et langt liv hatt en drøm om å kjøre Porsche. Men da snekkeren for noen år siden fikk beskjed om at han hadde Parkinson sykdom og ikke kunne arbeide mer, fryktet datteren Michelle Leggett (28) at det skulle bli med drømmen.

- Pappa tok det tungt da det var klart at han hadde fått Parkinson sykdom. Derfor skrev jeg til Gladmeldingen i håp om å få oppfylt et ønske jeg visste ville muntre ham opp, forteller Michelle.

SE OG HØR GIR NÅ BORT EN MILLION KRONER. LES MER HER.

Den aller største drømmen var å få lov til å sette seg i en bil på The Porsche Experience ved den legendariske Silverstone-banen i England. Her finnes verdens største samling med Porscher, og en bane der det er mulig å teste den spesielle bilen under svært krevende, men likevel trygge forhold.

- Dette var bedre enn hva jeg hadde drømt om. Mye bedre, jublet Frank etter halvannen time som sjåfør. Tre legendariske utgaver av Porsches berømte 911 sto parkert på rekke og rad da han ankom. Dermed fikk kan testet ut kjøreegenskapene i tre ulike biler, med større motor for hver gang.
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer