FIKK DRAPSTRUSLER: Tidligere barne -og likestillingsminister Karita Bekkemellem fikk seg litt av et sjokk da hun oppdaget at drapstrusselen stammet fra venninnens telefon.
FIKK DRAPSTRUSLER: Tidligere barne -og likestillingsminister Karita Bekkemellem fikk seg litt av et sjokk da hun oppdaget at drapstrusselen stammet fra venninnens telefon.Vis mer

Fikk drapstrussel fra Minas telefon

- Hendelsen var en like stor overraskelse for oss begge...

SEHER.NO: Da Karita Bekkemellem (44) jobbet som statsråd, opplevde hun flere trusler, men da hun ga seg som politiker i 2007, hadde hun regnet med at det ble slutt med truslene.

Men da Karita skrudde på mobiltelefonen en sommerdag i fjor, fikk hun seg litt av et sjokk, skriver Her og Nå.

"Æ ska drep dæ! Æ ska drep dæ! Du ska DØØØØ!" lød den svært så ubehagelige talemeldingen.

Ifølge Her og Nå kommer det fram i boken til Karita, "Mitt røde hjerte", at politiets sikkerhetstjeneste ble satt på saken. Kort tid etter fikk eks-politikeren sjokkbeskjeden da politiet kunne fortelle at mobilens eier viste seg å være Karitas "Studio 5"-kollega Mina Hadjian (34).

Det viste seg at Mina hadde hatt fest, og at en av deltagerne på festen hadde tyvlånt telefonen og ringt inn drapstrusselen.

I boka forklarer Karita at hun og familien syntes det var en veldig dårlig spøk, men i dag er ikke de to tidligere kollegaene uvenner av den grunn.

- Hendelsen var en like stor overraskelse for oss begge, forklarer Karita overfor Her og Nå.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901!

LES OGSÅ: Pappaen hennes skjøt kjæresten