TV-STJERNE: Anna spiller rollen som Skylar White i TV-serien «Breaking Bad». Her avbildet sammen med seriens hovedrolleinnehaver Bryan Cranston. Foto: AMC/courtesy Everett Collection / Everett Collection/All Over Press
TV-STJERNE: Anna spiller rollen som Skylar White i TV-serien «Breaking Bad». Her avbildet sammen med seriens hovedrolleinnehaver Bryan Cranston. Foto: AMC/courtesy Everett Collection / Everett Collection/All Over Press Vis mer

Fikk drapstrusler etter TV-rolle

«Breaking Bad»-stjernen Anna Gunn opplevde sitt verste mareritt.

Publisert
SEOGHØR.NO: TV-stjernen Anna Gunn (45), kjent fra TV-serien «Breaking Bad», var klar over at rollen som Skylar White ikke kom til å bli like populær som Skylers narkobaron av en ektemann, Walter White.

Men hun hadde ingen idé om hvor sterkt fansen kom til å hate henne. Hatet ble i en periode så sterkt at det resulterte i virkelige drapstrusler.

«Kan noen si meg hvor jeg finner Anna Gunn så jeg kan drepe henne?» sto det skrevet på et nettforum, ifølge New York Times.

TV-stjernen innrømmer at hun ble redd.

- Så klart ble jeg redd og tok de nødvendige sikkerhetstiltak for å være trygg. Samtidig ble jeg overrasket over hvordan hatet overfor en karakter i en TV-serie kan gå over i hat overfor skuespilleren som spiller rollen, skriver Anna i spalten sin i New York Times.

Skuespilleren elsker derimot rollen hun spiller i «Breaking Bad», og har ingen planer om å la truslene knekke henne.

- Jeg elsker å utforske komplekse roller, vanskelige karakterer og det å hele tiden måtte jobbe hardt for å få frem sannheten i karakteren, uansett om det er populært eller ikke, skriver Gunn i avisen.

«Breaking Bad» ser du på MAX søndag kl. 23.00. Finn dine favorittprogrammer i Seoghør.nos TV-guide!

LES OGSÅ:   «Breaking Bad»-stjernen giftet seg 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer