Fikk dramatisk beskjed rett før TV-sending

Toppbloggeren Anna Rasmussen fikk verst mulig opptakt til besøket i «God sommer Norge».

DRAMATIKK I FAMILIEN: Mandag denne uken reiste Anna Rasmussen og datteren Michelle til Oslo for å være gjester i «God sommer Norge» på TV 2. De to skulle kose seg på bytur, men stemningen ble rast endret da Michelles lillebror ble syk. Foto: Privat/ mammatilmichelle.blogg.no
DRAMATIKK I FAMILIEN: Mandag denne uken reiste Anna Rasmussen og datteren Michelle til Oslo for å være gjester i «God sommer Norge» på TV 2. De to skulle kose seg på bytur, men stemningen ble rast endret da Michelles lillebror ble syk. Foto: Privat/ mammatilmichelle.blogg.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Mandag kveld gjestet Norges største blogger, Anna Rasmussen (20), TV 2-programmet «God sommer Norge» sammen med datteren Michelle (5).

«Bloggerne»-profilen, som for tiden venter sitt tredje barn, hadde tatt turen fra familiens hjem i Kristiansand til hovedstaden for å bli intervjuet av programlederne Cathrine Fossum Hovdan (38) og Fredrik Græsvik (49).

Selv om stemningen tilsynelatende var god i TV-studio, avslørte Rasmussen i ettertid at det pågikk dramatikk hjemme i Kristiansand under sendingen.

I blogginnlegget «William ble innlagt på sykehus» kunne Anna fortelle at Michelles lillebror ble syk mens hun og datteren var i Oslo. Heldigvis var Annas kjæreste og samboer, Jan Lossius (23), hjemme og passet på lille William (1).

«Det viste seg at William bare ble verre og verre ut over dagen, og Jan fikk derfor en time hos fastlegen med ham. Etter en lang time hos fastlegen med mye testing og prøver, ble de sendt videre til sykehuset. Der var det også mye som skulle gjennomgås og legene bestemte seg for å holde han der over natten», skrev Anna Rasmussen på bloggen sin onsdag.

Saken fortsetter under bildet.

EN GOD STØTTE: Anna Rasmussen har tidligere sagt til Seoghør.no at hun setter stor pris på at kjæresten Jan hjelper henne med barna Michelle og William (t.h). Da sønnen ble syk, var han uunnværlig. Foto: Geir Egil Skog/ TV 2
EN GOD STØTTE: Anna Rasmussen har tidligere sagt til Seoghør.no at hun setter stor pris på at kjæresten Jan hjelper henne med barna Michelle og William (t.h). Da sønnen ble syk, var han uunnværlig. Foto: Geir Egil Skog/ TV 2 Vis mer

- Tankene var et annet sted

Den unge tobarnsmoren forteller også at hun fikk beskjed om sønnens sykehusinnleggelse rett før hun og Michelle - som fylte fem år tirsdag - skulle i TV-studio.

Til Seoghør.no sier Anna Rasmussen at hun fikk jevnlige oppdateringer fra samboeren mens hun satt i Oslo, en 50 minutters flytur unna.

- Jeg hadde løpende dialog med Jan fra jeg fikk vite at de var på legevakten på ettermiddagen. 30 minutter før sending fikk jeg informasjon om at William måtte ligge natten over på sykehuset, forteller hun.

Den populære bloggeren legger til mange tanker gikk gjennom hodet hennes under TV-intervjuet et knapp halvtime senere:

- Det er en vanskelig beskjed for en mor å få, og man føler seg ganske hjelpeløs når man da ikke er på samme sted.

- Det ble taxi til Gardermoen etter sending, og første fly hjem til guttene. Jeg tror man ser ganske tydelig på skjermen at tankene mine var en litt annen plass, forteller Rasmussen til Seoghør.no i en e-post.

Saken fortsetter under bildet.

TV-MAKKERE: Fredrik Græsvik og Cathrine Fossum Hovdan har ledet «God sommer Norge»-sendingene på TV 2 denne uken. Mandag var Anna Rasmussen og datteren blant gjestene.  Foto: Espen Solli/ TV 2
TV-MAKKERE: Fredrik Græsvik og Cathrine Fossum Hovdan har ledet «God sommer Norge»-sendingene på TV 2 denne uken. Mandag var Anna Rasmussen og datteren blant gjestene. Foto: Espen Solli/ TV 2 Vis mer

Tenker på andre syke

Etter å ha tilbragt natt til tirsdag på barneavdelingen ved Sørlandet sykehus Kristiansand, ble toppbloggerens sønn utskrevet fra sykehuset etter å ha fått med seg medisiner hjem.

- William er på bedringens vei, og er kommet hjem, fortalte Rasmussen til Seoghør.no torsdag formiddag.

Oppholdet på sykehuset ble imidlertid en vekker for den vordende trebarnsmoren, som har termin 1. oktober. Da venter hun og kjæresten Jan en liten sønn.

I et blogginnlegg publisert torsdag kveld, skriver Anna Rasmussen at hun tenker på andre som må tilbringe tid på barneavdelinger på sykehus rundt om i landet.

Saken fortsetter under bildet.

SUKSESSRIK: Anna Rasmussen tjente over to millioner kroner på bloggen sin i 2015. Her er hun på Vixen Blog Awards 2016 i januar. Foto: Tor Lindseth/ Se og Hør
SUKSESSRIK: Anna Rasmussen tjente over to millioner kroner på bloggen sin i 2015. Her er hun på Vixen Blog Awards 2016 i januar. Foto: Tor Lindseth/ Se og Hør Vis mer

«Etter vår sykehus-visitt fikk jeg en følelse av at jeg ønsker å hjelpe med noe. Kanskje er det ikke så veldig mye jeg kan gjøre, men jeg vil i alle fall at du som har det tøft akkurat nå, skal vite at jeg tror på deg, og at jeg tenker på deg», skriver hun blant annet i innlegget.

Den åpenhjertige 20-åringen avslutter innlegget med å rette en takk til de ansatte på barneavdelingen på sykehuset i Kristiansand. Hun roser både de ansattes humør, serviceinnstilling og evne til å informere:

«En mer fantastisk gjeng tror jeg man skal lete lenge etter», skriver Rasmussen fornøyd.

I den første blogginnlegget om sønnens sykehusopphold, påpeker bloggeren for øvrig at hun vanligvis ikke ønsker å dele barnas privatliv. Denne episoden anså hun derimot som et unntak.

LES OGSÅ: Se de søte bildene av bursdagsbarnet prins George

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer