<strong>FANSET TRUET TRAN:</strong> Rihannas fans skal ha sendt flere dødstrusler til Chris Browns kjæreste Karrueche Tran. Foto: All Over Press
FANSET TRUET TRAN: Rihannas fans skal ha sendt flere dødstrusler til Chris Browns kjæreste Karrueche Tran. Foto: All Over Press Vis mer

Fikk dødstrusler fra Rihannas fans

Chris Browns kjæreste frykter for sitt liv.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Rihanna (24) har den siste tiden flørtet vilt med Chris Brown (23), og har til og med spilt inn en låt sammen med sin voldelige eks-kjæreste. Flere kilder hevder at sangeren ønsker å gjenforenes med Brown.

Problemer er bare at han skal være lykkelig med sin nye kjæreste modellen Karrueche Tran (23). Nå har Rihannas fans begynt å engasjere seg voldsomt i forholdet til Chris, og skal til og med ha truet Tran på livet.

«
Jeg skal drepe deg!», «Jeg håper Rihanna slår deg!» og «Du burde passe deg!», er noen av truslene fans har kommet med ifølge TMZ.

I forrige uke skal sangeren ha gjort narr av Tran på Twitter da hun la ut et bilde av en pose riskaker med solbriller og store øreringer og skrev «Jeg skal gjøre deg til min bitch». Ifølge amerikansk presse latterliggjør bildet Tran, som er vietnameser, men Rihanna har ennå ikke kommentert bildet.

Det kan nå virke som Rihannas fans har tatt spøken for langt, og Tran skal være så redd at hun nekter å forlate huset sitt uten Browns livvakter ved sin side.

24-åringen har den siste tiden skapt overskrifter med sine dristige antrekk og frekke Twitter-bilder, og det virker som hun gjør alt for å tiltrekke seg Browns oppmerksomhet. Karrueche bekymrer seg ikke over kjærestens oppførsel, hun og Chris har nemlig et åpent forhold.

- Karrueche er ikke dum, og hun har sagt til venner at de har et åpent forhold. Hun spør ham aldri om Rihanna. Aldri. Hun vet at begge er unge, og hun kommer ikke til å la det Rihanna og Chris har sammen komme i veien for forholdet, har en kilde tidligere sagt til RadarOnline.com.


Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Dypt skuffet over Rihanna   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer