DØDSTRUSLER: Nicole Scherzinger og Paula Abdul har mottatt alvorlige trusler etter at de stemte hjem en «X-Faktor»-favoritt sist torsdag.  Foto: All Over Press
DØDSTRUSLER: Nicole Scherzinger og Paula Abdul har mottatt alvorlige trusler etter at de stemte hjem en «X-Faktor»-favoritt sist torsdag. Foto: All Over Press Vis mer

Fikk dødstrusler etter «X-Faktor»

Nicole Scherzinger og Paula Abdul truet på livet etter dramatisk utstemning.

Publisert
SEHER.NO: Paula Abdul (49) og Nicole Scherzinger (33) frykter for sine liv etter at de torsdag forrige uke stemte hjem Drew Ryniewicz fra amerikanske «X-Faktor».

Ifølge nettstedet TMZ har de to kjendisdommerne mottatt alvorlige dødstrusler på ulike sosiale medier som Facebook og Twitter. «Jeg håper du dør», er det flere som har skrevet på stjernenes Twitter-profiler.

Verken Abdul eller Scherzinger har fått så sterke reaksjoner tidligere og skal være dypt sjokkert over meldingene.

Drew Ryniewicz er bare 14 år gammel og var en av talentprogrammets yngste deltagere. Hun imponerte raskt dommerne, men ble stemt ut etter sin versjon av Michael Jacksons «Billie Jean».

Simon Cowell som også er med i «X-Faktors» dommerpanel, var tydelig irritert og oppgitt over meddommernes avgjørelse om å sende hjem Ryniewicz. Verken Abdul eller Scherzinger har foreløpig kommentert truslene offentlig.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Splitter naken i ny bok

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer