MISTET MOREN: - Vi må ikke gjøre gode miner til slett spill, men slette miner til godt spill, sier Anders Hatlo. Foto: SCANPIX
MISTET MOREN: - Vi må ikke gjøre gode miner til slett spill, men slette miner til godt spill, sier Anders Hatlo. Foto: SCANPIXVis mer

Fikk dødsbudskapet før han gikk på scenen

Anders Hatlo mistet sin mor kort tid før teppet gikk opp.

SEHER.NO: Skuespilleren Anders Hatlo (62) hadde en av sine tyngste dager da han onsdag i forrige uke mistet sin mor Martha Hatlo. Hun ble 89 år gammel.

Mor og sønn Hatlo hadde et nært forhold, og Anders fikk dødsbudskapet kort tid før han gikk på scenen på Oslo Nye Teater, hvor han for tiden er aktuell med musikalen "Singing in the Rain".

- Slik er livet for oss skuespillere. Det er overhodet ingen lett situasjon, men det gjelder bare å bite tennene sammen. Vi må ikke gjøre gode miner til slett spill, men slette miner til godt spill, forteller Hatlo til Se og Hør.
- Som alle andre har jeg bare én mor og det er bare positive ting å si om henne, sier skuespilleren, som kanskje er mest kjent for rollen som Sigurdson i krimserien "Helmer & Sigurdson" og Harald Hildring i TV 2-sendte "Hotel Cæsar".

- Det var viktig for meg å få med én spesiell salme i hennes begravelse. Og det er "Kjære Gud, jeg har det godt", fordi det var sangen hun alltid avsluttet med da vi var små, forteller den folkekjære skuespilleren til Se og Hør.

LES OGSÅ: Mia Gundersens show tas av plakaten etter én forestilling

Har du tips om norske skuespillere? Tips oss på seher@seher.no