ANGRET: - Han sa at jeg ikke kunne hjelpe ham uansett hvor jeg var, så det ble til at jeg dro. Men i Spania angret jeg, forteller Ole Klemetsen.
ANGRET: - Han sa at jeg ikke kunne hjelpe ham uansett hvor jeg var, så det ble til at jeg dro. Men i Spania angret jeg, forteller Ole Klemetsen.Vis mer

Fikk dødsbudskap på NRK-settet

- Jeg skulle aldri vært der nede, forteller Ole Klemetsen.

SEHER.NO: Eks-bokser Ole Klemetsen (37) har gjennomført mange tøffe kamper i sin karriere, men ingenting har vært så tøft som det han opplevde i oktober i fjor. Da han deltok i "Mesternes Mester" i Spania fikk han nemlig den tunge beskjeden om at pappa John var gått bort.

- Det var det mest forferdelige jeg har vært med på, forteller Klemetsen til Dagbladet.

Selv var han altså på TV-opptak da faren, boksetreneren og mentoren "Big-John", lå alvorlig kreftsyk hjemme i Norge. Før Ole reiste til Spania spurte han derimot sin far om det var greit at han reiste. "Reis til Spania og knus hele gjengen"! var beskjeden han fikk. Den meldingen ble avgjørende.

- Han sa at jeg ikke kunne hjelpe ham uansett hvor jeg var, så det ble til at jeg dro. Men i Spania angret jeg. Jeg skulle aldri vært der nede i det hele tatt, sier han til avisen.

Førtskommende fredag vises episode fem av serien, en episode som vil dreie seg om nettopp denne vanskelige situasjonen. I episoden får Ole også beskjed om at faren hans er død.

"Jeg har fått en telefon hjemmefra der de ber meg om å komme hjem. Skulle gjerne vært igjen og knust dere hele gjengen. Det er tøft, men jeg tror de trenger meg hjemme", sier han i programmet.

Har du et kjendistips? Tips oss her, eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Tapte kampen mot kreften