HAR IKKE FÅTT BETALT: Plateselskapet medgir at Kari Fosse ikke har fått penger for sitt låtskriverbidrag, men peker på at hun selv har ansvar i forhold til Tono, og hevder det ikke er vanlig å betale låtskrivere som ikke har et navn i bransjen. Foto: Anders Myhren / Seher.no
HAR IKKE FÅTT BETALT: Plateselskapet medgir at Kari Fosse ikke har fått penger for sitt låtskriverbidrag, men peker på at hun selv har ansvar i forhold til Tono, og hevder det ikke er vanlig å betale låtskrivere som ikke har et navn i bransjen. Foto: Anders Myhren / Seher.noVis mer

Fikk dødsbudskap etter TV-exit

- Vi hadde et supernært forhold, sier "Ungkaren"-deltageren.

Se videointervjuet med "Ungkaren"-deltager Kari Fosse nederst i saken!

SEHER.NO: Kari Fosses (23) "Ungkaren"-eventyr tok brått slutt da hun torsdag ble sendt hjem av TV-ungkar Jørgen Festervoll (30). På samme tid fikk hun en nyhet som var enda tristere. 

- Jeg fikk beskjed om å ringe hjem rett etter at jeg hadde pakket kofferten. Da jeg gjorde det, fikk jeg beskjed om at morfaren min hjemme i Molde hadde dødd. Det var veldig trist, sier Kari til Seher.no.

Molde-jentas elskede morfar var 90 år da han gikk bort i januar. Og "Ungkaren"-deltageren legger ikke skjul på at dødsfallet var tungt for henne.

- Hvordan takler man en sånn nyhet, egentlig? Jeg ble veldig, veldig lei meg. Jeg tror det ble litt mye på en gang, men alt kom i hvert fall da. Det gikk veldig innpå meg, for vi hadde et supernært forhold. Vi har vært naboer hele livet, og han var en helt herlig fyr. Der kom jeg brått tilbake til virkeligheten, forteller hun.

23-åringen synes det var bra at dødsbudskapet kom rett etter at hun ble sendt ut av programmet.

- Det var trist, men samtidig greit at det skjedde på samme tidspunkt. Jeg hadde kommet til å slite veldig hvis jeg hadde stått der og måtte velge å trekke meg for å dra hjem i begravelsen. Nå slapp jeg på en måte å ta det valget, sier Kari, som innrømmer at det ble en tøff reise hjem til Norge.

- Det var en rar flytur, med veldig mange tanker og følelser på en gang. Det var litt vanskelig å skille mellom det som skjedde i Sør-Afrika og hva som gjaldt hjemme. Men for meg overskygget det hjemme det som skjedde i Afrika, medgir hun.

Tidligere har Seher.no skrevet at Kari Fosse var én av syv jenter som fikk æren av å kysse Jørgen under oppholdet i det afrikanske landet. Og selv om morfarens død overskygget utstemmingen, innrømmer Kari at hun kunne falt for årets ungkar. Men:

- Det skal mye mer tid til for meg til å bli forelska. Og jeg må føle meg litt tryggere på situasjonen for at jeg skal slippe alt og bli forelska. Så det kan jeg ikke si at jeg ble, men han er nok en av veldig, veldig få jeg kunne ha falt for. Hvis jeg hadde hatt litt mer tid. 

- Hvor trist var det å måtte reise fra Jørgen?
 
- Jeg følte meg veldig usikker hele veien fordi du aldri fikk noen spesiell feedback på hva han hadde tenkt til å gjøre. Jeg var egentlig forberedt på det verste hver gang, så jeg ble mer sjokkert når han sa ”ja, jeg vil gjerne at du skal bli” enn da han sa ”sorry, men du må stikke”. Men det var kjipt, ja, sier Kari Fosse til Seher.no.

"Ungkaren 20 vs. 40" ser du på TVNorge torsdager klokka 21.30.

Har du et Ungkaren-tips? Tips oss her, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: - Jeg er bare så fantastisk!
Se videointervjuet med "Ungkaren"-deltager Kari Fosse her:

[obj:media:7684]