Fikk dårlig selvbilde av å være modell

Viktoria Winge mistrivdes i modellbransjen.

DÅRLIG SELVBILDE: Viktoria Winge sammenlignet seg selv med andre hele tiden, da hun jobbet som modell. Her er hun sammen med faren Stein Winge under premieren av Koselig Med Peis. Foto: Stella Pictures
DÅRLIG SELVBILDE: Viktoria Winge sammenlignet seg selv med andre hele tiden, da hun jobbet som modell. Her er hun sammen med faren Stein Winge under premieren av Koselig Med Peis. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Skuespilleren Viktoria Winge (30) har de siste årene gjort stor suksess i filmer som «Reprise», «Fritt Vilt» og «Max Manus».

I et intervju med bladet Det Nye forteller hun om sin tidligere karriere som modell, en karriere hun mistrivdes i.

- Jeg fikk dårlig selvbilde av å være modell, for jeg sammenlignet utseendet mitt med alle andres hele tiden. Men samtidig handlet det bare om mitt ytre, så jeg hang meg ikke så veldig opp i det. Jeg visste at det ikke betydde noe. Det som holdt meg i vater var at jeg visste at dette ikke var bransjen for meg, sier hun til Det Nye.

Selv om Winge fikk erfare at modellbransjen kan være vanskelig, fikk hun en rekke oppdrag. Men de store summene uteble.

- Ja, det gjorde jeg, men jeg fikk ikke så mye penger for det. Jeg var ikke så klassisk, og fikk masse jobber for de magasinene man må stille opp gratis for fordi det gir så stor prestisje, sier hun til Det Nye.

Winge er for tiden aktuell i NRK-serien «Koselig Med Peis», der hun spiller den 18 år gamle rollefiguren Jenny.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - Hadde avtale om utroskap