Fikk cyste på stemmebåndet

Kirurgen fryktet for sangerens karriere.

<strong>SUKSESS-SKUESPILLER:</strong> Hilde Louise Asbjørnsen gjør suksess både som sanger og skuespiller. Her er hun på settet til stykket The Producers. Foto: SCANPIX
SUKSESS-SKUESPILLER: Hilde Louise Asbjørnsen gjør suksess både som sanger og skuespiller. Her er hun på settet til stykket The Producers. Foto: SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den norske artisten Hilde Louise Asbjørnsen (34) fikk i 2005 en cyste på stemmebåndet. Det forteller hun til Dagbladet Søndag.

- Jeg hørtes ut som Tom Waits. Det var en cyste som lå vanskelig til, inne i en fold, og jeg måtte opereres. Jeg var sykmeldt i seks måneder, sier hun til avisen.

Men selv om det ikke ble noen opptredener for Asbjørnsen, var hun ikke redd for at karrieren skulle gå i vasken. Den følelsen delte hun ikke med kirurgen.

- Kirurgen var mer nervøs. Men det sa han ikke før etterpå. Jeg sender ham alle platene mine, og han blir like glad hver gang for at det har gått bra. Men jeg har fått en tydelig karakter i stemmen etter operasjonen, en heshet og en liten knekk jeg må jobbe med.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Her fettsuges Eia under TV-innspilling

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer