Jared Leto:

Fikk corona-sjokk: - Ufattelig

Jared Leto ante ingenting om hva som skjer i verden.

ISOLERT: Jared Leto har de siste dagene vært helt avkoblet fra verden. Nå forteller han hvorfor og hvordan det var å komme tilbake. Foto: NTB Scanpix
ISOLERT: Jared Leto har de siste dagene vært helt avkoblet fra verden. Nå forteller han hvorfor og hvordan det var å komme tilbake. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tidligere denne uken ble det kjent at deltakerne i den tyske versjonen av «Big Brother» var blant få i verden som overhodet ikke hadde blitt informert om coronaviruset som herjer i verden.

Deltakerne er som kjent isolert under konkurransen, men etter flere reaksjoner i sosiale medier, valgte produksjonen å holde en livesending for å informere realitydeltakerne samt gi de mulighet til å stille spørsmål.

En annen som heller ikke har fått med seg alvoret som sprer seg i rekordfart er den amerikanske skuespilleren og artisten Jared Leto (48). På Twitter onsdag skrev han nemlig at han har tilbragt de siste tolv dagene i ørkenen.

«Wow. For tolv dager siden startet jeg med stille meditasjon i ørkenen. Vi var helt isolerte. Ingen telefon, ingen kommunikasjon eller lignende. Vi ante ikke hva som skjedde utenfor anlegget», skriver han, og fortsetter:

«Jeg kom ut i går til en helt annen verden. En verden som har blitt endret for alltid. Ufattelig for å si det mildt. Jeg får meldinger fra venner og familie over hele kloden og prøver å skjønne hva som skjer».

I en tredje Twitter-melding skriver 48-åringen at han håper alle har det bra og at han sender positiv energi, Samtidig oppfordrer han til å holde seg inne i trygghet. Den samme teksten har han også delt med sine over 10,3 millioner følgere på Instagram.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer