Jared Leto:

Fikk corona-sjokk: - Ufattelig

Jared Leto ante ingenting om hva som skjer i verden.

ISOLERT: Jared Leto har de siste dagene vært helt avkoblet fra verden. Nå forteller han hvorfor og hvordan det var å komme tilbake. Foto: NTB Scanpix
ISOLERT: Jared Leto har de siste dagene vært helt avkoblet fra verden. Nå forteller han hvorfor og hvordan det var å komme tilbake. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tidligere denne uken ble det kjent at deltakerne i den tyske versjonen av «Big Brother» var blant få i verden som overhodet ikke hadde blitt informert om coronaviruset som herjer i verden.

Deltakerne er som kjent isolert under konkurransen, men etter flere reaksjoner i sosiale medier, valgte produksjonen å holde en livesending for å informere realitydeltakerne samt gi de mulighet til å stille spørsmål.

En annen som heller ikke har fått med seg alvoret som sprer seg i rekordfart er den amerikanske skuespilleren og artisten Jared Leto (48). På Twitter onsdag skrev han nemlig at han har tilbragt de siste tolv dagene i ørkenen.

«Wow. For tolv dager siden startet jeg med stille meditasjon i ørkenen. Vi var helt isolerte. Ingen telefon, ingen kommunikasjon eller lignende. Vi ante ikke hva som skjedde utenfor anlegget», skriver han, og fortsetter:

«Jeg kom ut i går til en helt annen verden. En verden som har blitt endret for alltid. Ufattelig for å si det mildt. Jeg får meldinger fra venner og familie over hele kloden og prøver å skjønne hva som skjer».

BEKLAGER: De siste dagene har det stormet mot komiker og tv-profil Herman Flesvig etter at det ble kjent at han i helga hadde reist på hyttetur. Nå beklager han. Video: Instagram/@hermanflesvig Vis mer

I en tredje Twitter-melding skriver 48-åringen at han håper alle har det bra og at han sender positiv energi, Samtidig oppfordrer han til å holde seg inne i trygghet. Den samme teksten har han også delt med sine over 10,3 millioner følgere på Instagram.

View this post on Instagram

❤️

A post shared by JARED LETO (@jaredleto) on

I kommentarfeltet påpeker flere at skuespillerens opphold i ørkenen høres ut som en deilig måte å flykte fra den skremmende situasjonen som pågår i aller høyeste grad på. I likhet med det Leto selv skriver sender mange varme tanker tilbake til ham, og ber han ta vare på seg selv.

I skrivende stund er 197 146 smittet i verden, og 7905 har mistet livet som følge av coronaviruset.

Gikk viralt

Leto er kjent som både vokalist og gitarist i rockebandet Thirty Seconds to Mars, men også som skuespiller. Han har medvirket i en rekke filmer, blant annet «Suicide Squad», «Fight Club» og «Dallas Buyers Club». Rollen i sistnevnte film sikret ham både en Oscar og en Golden Globe.

Stjernen har skapt en rekke overskrifter i løpet av karrieren, men i 2014 ante han nok neppe hva han skulle utløse da han publiserte et bilde på Instagram-kontoen sin av at han klemte et tre.

Det morsomme bildet skapte nemlig en farsott på Instagram, som til og med fikk sin egen hashtag, «JaredHugginLeto». Bildene resulterte i at flere fans photoshoppet ham inn i et utall fotografier i sosiale medier.

«Dallas Buyers Club»-stjernen dukket opp i diverse festlige positurer: Klemmende på låret til Angelina Jolie eller Beyoncé, på fjeset til USAs daværende president Barack Obama, på toppen av en skyskraper og så videre, og så videre. Den gang var det nesten 1800 bilder på Instagram som hadde brukt hashtagen om han.

Det opprinnelige bildet av Jared Leto og treet ble tatt på en fridag fra Love Lust Faith+Dreams-turnéen i Europa, skrev Daily Mail. I teksten til bildet omtalte Leto, som har levd som veganer i en årrekke, seg som en «treelskende hippie».

CORONA CHALLENGE: Influenser Ava Louise har lagt ut en video på TikTok der hun prøver å skape en ny trend hvor folk skal slikke på toalettsete. Vis mer

LES OGSÅ: Utsetter bryllupet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer