Fikk cellulitt-sjokk som 16-åring

- Jeg slet voldsomt med kroppen min de neste årene, sier «Heroes»-stjernen Hayden Panettiere.

FIKK SJOKK: Hayden Panettiere fikk sjokk da et blad publiserte et bilde av den da 16 år gamle stjernen med ordet cellulitt klistret over hele siden. Foto: Stella Pictures
FIKK SJOKK: Hayden Panettiere fikk sjokk da et blad publiserte et bilde av den da 16 år gamle stjernen med ordet cellulitt klistret over hele siden. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Skuespilleren Hayden Panettiere (23) slo for alvor gjennom i rollen som cheerleaderen Claire Bennet i TV-serien «Heroes» da hun var kun 16 år gammel.

Møtet med rampelyset ble vanskelig for den unge stjernen, som forteller at hun fikk sjokk da hun fikk se et tabloidmagasin som publiserte et bilde av 16-åringen bakfra med ordet «cellulitt» plastret over hele siden.

- Jeg ble livredd. Jeg slet voldsomt med mitt eget kroppsbilde i så lang tid etterpå. Men jeg husker at jeg minnet meg selv på at skjønnhet kun er en mening og ikke fakta. Det fikk meg til å føle meg bedre, sier hun til bladet Woman's Health.

Panettiere forteller at hun har det mye bedre med seg selv nå for tiden.

- Det er synlig for folk når man er glad i seg selv og når man ikke er det. Ettersom jeg har blitt eldre og vokst meg inn i min egen kropp, har jeg forstått at det er utstrålingen som er den mest attraktive tingen ved personer.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Sier unnskyld for cellulittene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer