Fikk bursdagshyllest på direkte-TV

«God morgen Norge»-programleder Signe Tynning fyller 50 år.

SEOGHØR.NO: I morgen feirer den folkekjære programlederen Signe Tynning 50 år, men i dag ble hun hyllet i sitt eget program, «God morgen Norge», på TV 2. Jubilanten fikk også en flaske champagne av Se og Hør, dagen før den store dagen.

- Det går veldig greit. Det er litt rart, for det å fylle 50 år er jo et skille. Man tenker litt tilbake på det som har skjedd og man tenker på det som skal skje fremover. Det er litt rart, men også veldig hyggelig.

Under dagens «God morgen Norge»-sending ble Tynning hyllet av tidligere og nåværende kollegaer. Man fikk også se et tilbakeblikk over hvordan Signes karriere har vært.

Programlederen var først ikke så lysten på å motta hyllesten direkte på TV, men da det hele var over var hun strålende fornøyd.

- Veldig stas. Da jeg ble bedt om å komme hit tenkte jeg at det var litt sånn kleint og dumt å være gjest i sitt eget program. Men nå i ettertid så synes jeg det var veldig hyggelig. Det var stas at Christian, Gro og Finn Schjøll kom.

I morgen skal den store dagen feires sammen med familie og venner.

- Vi skal hele familien. Vi er 25 stykker som skal på Statholdergården til Ben Stiansen for å spise en nydelig middag. Han (Ben) skal være til stede å lage maten og Finn har pyntet bord. Så jeg tror det blir veldig veldig bra. Det gleder jeg meg veldig til.

LES OGSÅ:  TV2-kjendis sparer tusener på røykeslutt