Jennifer Aniston:

Fikk bursdagshilsen av eksmannen

- Elsker deg.

HILSEN: Mandag fylte Jennifer Aniston 50 år, og i den anledning tok eksmannen Justin Theroux til Instagram for å gratulere henne. Foto: NTB Scanpix
HILSEN: Mandag fylte Jennifer Aniston 50 år, og i den anledning tok eksmannen Justin Theroux til Instagram for å gratulere henne. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mandag fylte en av Hollywoods største stjerner 50 år. I anledning sin egen bursdag feiret Jennifer Aniston den store dagen i helgen, hvor eksmannen Brad Pitt (55) stjal store deler av showet.

Mandag kveld var det imidlertid en annen mann i Anistons liv som stjal oppmerksomheten.

I fjor skjokkerte nemlig hun og ektemannen gjennom tre år, Justin Theroux (46), en hel verden med nyheten om at de skulle skille seg.

I et innlegg på sin Instagram-profil mandag, hyllet Theroux ekskona.

- Gratulerer så mye med dagen til denne sterke kvinnen. Veldig kjærlig og veldig snill ... Og veldig morsom. Elsker deg, B, skriver han i innlegget.

Hva han legger i «B» er det trolig ingen som vet, men i kommentarfeltet går fansen amok av begeistring. I skrivende stund har bildet fått svimlende 166 000 likerklikk, og kommentarerene ser ikke ut til å stoppe med det første.

Kobles til eksmannen

Store deler av Hollywood-eliten hadde funnet veien til Jennifer Anistons storslåtte 50-årsfest ved Sunset Tower Hotel i Los Angeles lørdag kveld, men ifølge E!News var ikke Theroux blant gjestene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer