Jennifer Aniston:

Fikk bursdagshilsen av eksmannen

- Elsker deg.

HILSEN: Mandag fylte Jennifer Aniston 50 år, og i den anledning tok eksmannen Justin Theroux til Instagram for å gratulere henne. Foto: NTB Scanpix
HILSEN: Mandag fylte Jennifer Aniston 50 år, og i den anledning tok eksmannen Justin Theroux til Instagram for å gratulere henne. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mandag fylte en av Hollywoods største stjerner 50 år. I anledning sin egen bursdag feiret Jennifer Aniston den store dagen i helgen, hvor eksmannen Brad Pitt (55) stjal store deler av showet.

Mandag kveld var det imidlertid en annen mann i Anistons liv som stjal oppmerksomheten.

I fjor skjokkerte nemlig hun og ektemannen gjennom tre år, Justin Theroux (46), en hel verden med nyheten om at de skulle skille seg.

I et innlegg på sin Instagram-profil mandag, hyllet Theroux ekskona.

- Gratulerer så mye med dagen til denne sterke kvinnen. Veldig kjærlig og veldig snill ... Og veldig morsom. Elsker deg, B, skriver han i innlegget.

Hva han legger i «B» er det trolig ingen som vet, men i kommentarfeltet går fansen amok av begeistring. I skrivende stund har bildet fått svimlende 166 000 likerklikk, og kommentarerene ser ikke ut til å stoppe med det første.

Se og Hørs reporter i Hollywood, Kjersti Flaa, gir deg de store snakkisene fra USA den siste uken før påske. Video: Kjersti Flaa, Se og Hør Vis mer Vis mer

Kobles til eksmannen

Store deler av Hollywood-eliten hadde funnet veien til Jennifer Anistons storslåtte 50-årsfest ved Sunset Tower Hotel i Los Angeles lørdag kveld, men ifølge E!News var ikke Theroux blant gjestene.

«Friends»-stjernen benyttet likevel anledningen til å samle en rekke celebriteter til en privat feiring. Dagen derpå var det særlig Pitt som fanget verdens oppmerksomhet.

Artikkelen fortsetter under.

Etter bruddet med Theroux i fjor, har nemlig Aniston blitt koblet til sin første ektemann ved flere anledninger.

På vei inn i festlokalene ble ingen ringere enn Brad Pitt fanget opp av kameralinsene. 55-åringen var som kjent gift med Aniston fra 2000 til 2005, et ekteskap som i sin tid gjorde dem til et av Hollywoods mest berømte par.

Det var ikke bare enkelt å få øye på skuespillerkjekkasen lørdag kveld. Pitt gjorde det han kunne for å unngå fotografene, og gjemte seg i folkemengden med en caps på hodet.

GJEMTE SEG: Brad Pitt (i midten med caps) på vei inn til ekskonas 50-årsfest. Foto: NTB Scanpix
GJEMTE SEG: Brad Pitt (i midten med caps) på vei inn til ekskonas 50-årsfest. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Selv om det er gått hele 14 år siden det tidligere stjerneparet valgte å avbryte ekteskapet, kan det virke som om internett aldri blir ferdig med dem.

I alle fall ikke etter at de begge er blitt single - samtidig - for første gang på mange, mange år.

Video: Splash NewsVis mer Vis mer Vis mer Vis mer

Gjenforening?

I fjor sommer tok det australske kjendisnettstedet New Idea ønsketenkningen om mulig gjenforening et hakk lenger, da de konkluderte med at Aniston og Pitt «er forelsket igjen».

- De var det ultimate Hollywood-paret som hadde alt, og nå begynner et nytt kapittel i Brad og Jens liv. Paret planlegger å offentliggjøre forholdet, skrev New Idea den gang.

Videre hevdet nettstedet at eksparet, etter hvert sitt ekteskapsbrudd, for alvor hadde gjenopptatt kontakten.

Begge parter har riktignok vært ordknappe om påstandene, men med Brads opptreden i eksens 50-årsdag kan det i alle fall virke som det er ikke er noe ondt blod mellom dem.

LES OGSÅ: Slik har du aldri sett dem før

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer