STORMFORELSKET: TV-profil Linni Meister og hennes kjære Olav Tvenge er nyforelsket selv etter to år som kjærester. Foto: Andreas Fadum
STORMFORELSKET: TV-profil Linni Meister og hennes kjære Olav Tvenge er nyforelsket selv etter to år som kjærester. Foto: Andreas FadumVis mer

Fikk bursdagsgave til 30 000 kroner

- Jeg trodde jeg skulle dø av sjokk da jeg så hva det var.

SEOGHØR.NO: I dag kan Linni Meister juble over å ha fylt 28 år gammel, men «Tigerstaden»-profilen trodde ikke sine egne øyne da hun åpnet bursdagsgaven fra sin kjæreste, Olav Tvenge (29).

Da hun åpnet pakken så hun raskt at den inneholdt to diamantøredobber, til en verdi av ca. 30 000 kroner.

Linni avslørte selv nyheten på sin populære blogg.

- Jeg visste ikke hvor jeg skulle gjøre av meg når jeg pakket opp denne «lille» pakken fra min kjære Olav.

- Han lurte meg til å tro at det var noe Dennis, sønnen min, hadde laget før jeg pakket den opp, så jeg trodde jeg skulle dø av sjokk da jeg så hva det var.

Saken fortsetter under bildet.

 Foto: Privat
Foto: Privat Vis mer

Kjærester i to år

Linni trengte tid til å summe seg etter å ha åpnet gaven.

- Herregud, hva sier man når man får slike gaver ? Jeg gjemte meg i brystet til Olav og ble helt satt ut, mens han bare smilte og lo litt av meg.

- Jeg kommer aldri til å glemme den følelsen – forvirret sjel og utrolig rørt og glad på en gang. Jeg er heldig som har en så gærn kjæreste, fortsetter 28-åringen. Paret har vært kjærester i to år.

I tillegg til diamantene fikk Linni et gavedryss fra kjæresten og sønnen Dennis (4), som hun har fra et tidligere forhold. Olav hadde dessuten gjort seg flid og lagd et håndskrevet kort til sin kjære.

Fikk bursdagsgave til 30 000 kroner

-Denne gaven var det som fikk tårene mine til å renne – WORDS ! Ingenting gjør meg gladere en ord som kommer rett fra hjertet til den mannen jeg elsker mest her i verden (bortsett fra pappa, storebror og Dennis).

LES OGSÅ: - Føler jeg har skutt gullfuglen