Fikk bursdagsgave av Harald til 39 000 kroner

«Senkveld»-makkeren fikk gaveideen da han var på ferie med kona i Paris.

SPRELL: Thomas og Harald har gjort braksuksess med talkshowet «Senkveld» på TV 2, som de to startet å lede sammen i 2003. Her fra da de fremførte Beyoncés hitlåt «Single ladies - (Put a Ring on It)» under TV-showet, med komiker Truls Svendsen (mi Foto: Stella Pictures
SPRELL: Thomas og Harald har gjort braksuksess med talkshowet «Senkveld» på TV 2, som de to startet å lede sammen i 2003. Her fra da de fremførte Beyoncés hitlåt «Single ladies - (Put a Ring on It)» under TV-showet, med komiker Truls Svendsen (mi Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Thomas Numme (43) glemmer aldri bursdagsgaven han fikk av bestekompis og kollega Harald Rønneberg (40) da han fylte 40 år i februar 2010:

Harald ga nemlig sin gode venn en eksklusiv Omega Seamaster-klokke - med en prislapp på 39 000 kroner.

I et intervju med de folkekjære programlederne i VG Helg, forteller Harald at han fikk ideen da han og kona Sølvi Haugland (40) var i Paris i 2007.

I anledning at «Senkveld» hadde passert én million seere, feiret Harald med å kjøpe den eksklusive klokken i presang til seg selv - noe han der og da bestemte seg for å gi i gave til kompisen.

- Jeg husker at jeg gledet meg så inderlig til at du skulle lese inngraveringen i klokken. Du hadde så vidt rukket å åpne esken, før jeg ropte, ivrig som et barn: «Du må lese på baksiden!», forteller Harald til magasinet.

«Til Nummis. Fra Rønnis».

Harald og Thomas startet TV-samarbeidet da førstnevnte var stuntreporter i «Trigger» på NRK, hvor Numme og Solveig Kloppen (42) var programledere.

Siden har de gjort suksess som programleder for første sesong av «Idol» i 2003, før braksuksessen med talkshowet «Senkveld», begge på TV 2,  som de har ledet sammen siden høsten 2003.

LES OGSÅ: Hvem er heitest med skjegg?
 


Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer