Fikk brystsjokk av røntgenbilde

- Det eneste jeg tenkte på var elefanten i rommet, sier Jennifer Lawrence.

POPULÆR: Jennifer Lawrence har gjort suksess på filmlerretet blant annet i filmen «Hunger games». Her er hun sammen med Liam Hemsworth i en scene fra filmen. Foto: Filmweb
POPULÆR: Jennifer Lawrence har gjort suksess på filmlerretet blant annet i filmen «Hunger games». Her er hun sammen med Liam Hemsworth i en scene fra filmen. Foto: Filmweb Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Skuespilleren Jennifer Lawrence (22) har den siste tiden slitt med en lungebetennelse, og det hele ble så ille at hun bestemte seg for å ta røntgenbilde av brystet, for å finne ut hvor ille det var.

Det angrer hun nå på at hun gjorde. Under et TV-besøk hos Jimmy Kimmel fortalte hun om opplevelsen.

- Jeg var akkurat hos legen og fikk tatt røntgenbilde av lungene mine. Men jeg fant ut at brystene mine er ujevne. Det var det eneste jeg så, forteller hun ifølge Toronto Sun.

Den Oscar-nominerte «Silver Linings Playbook»-stjernen forteller at hun ble svært ukomfortabel da legene kikket på bildet som akkurat ble tatt.

- Jeg stod der mens legene så på lungene mine. Men det eneste jeg tenkte på var elefanten i rommet. «Er brystene mine virkelig så ujevne?». Nå håper jeg bare at ingen andre får se puppene mine på et røntgenbilde igjen.

LES OGSÅ: Oscar-favoritten gjør som Mette-Marit
 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer