BLE BRENT:  - Jeg hadde fått et brannsår fra teppet... Men ikke på grunn av det du tror, lo Heidi Klum nylig overfor Ellen DeGeneres. Les hvorfor under! Foto: Stella Pictures
BLE BRENT: - Jeg hadde fått et brannsår fra teppet... Men ikke på grunn av det du tror, lo Heidi Klum nylig overfor Ellen DeGeneres. Les hvorfor under! Foto: Stella PicturesVis mer

Fikk brannsår av reklamevideo

- Dagen etter kunne jeg ikke bevege meg, ler Heidi Klum.

Se reklamefilmen nederst i saken!

SEHER.NO: Uhøytidelige Heidi Klum (35) stilte nylig opp i en reklamevideo for Guitar Hero World Tour, hvor hun iført undertøy og åpen skjorte ristet løs til Bob Segers "Old Time Rock and Roll".

Men skal vi tro Klum, var det ikke bare-bare å sprette rundt i stua med en plastikk-gitar i hendene samtidig som filmkameraene snurret.

For det å hoppe ned fra et bord, og lande på knærne, tar på...

- Dagen etter kunne jeg ikke bevege meg. Jeg hadde fått et brannsår fra teppet... Men ikke på grunn av det du tror, fortalte en lattermild Heidi talkshowvert Ellen DeGeneres (50) nylig.

Og forklarte:

- Jeg fikk dem fordi jeg måtte hoppe fra bordet og lande på teppet med knærne først mens jeg holdt gitaren. Jeg holdt på slik i fem timer i strekk.

Å kaste seg av et lite stuebord kan være risikabelt for blondinen.

Heidi er nelig en av mange stjerner som har valgt å forsikre kroppsdelene sine for millioner - og hun har forsikret beina sine for utrolige 11 millioner kroner!

Mens høyrebenet er forsikret for seks millioner kroner, er det venstre er forsikret for fem.

Årsaken er Heidi, som tidligere i år ble kåret til årets modell, har et arr på venstre kne. Derfor er ikke det beinet like verdifullt som det andre.

Har du et kjendistips? Tips oss her!

LES OGSÅ: Her er Hollywoods flotteste ben!

Se reklamevideoen under: