Fikk blodpropp under TV- opptak

TV-innspillingen på Sri Lanka ble langt mer dramatisk enn den danske komikeren hadde regnet med.

SKJØNTE IKKE HVA DET VAR: Det var ikke før Sederqvist kom tilbake til Danmark fra innspillingen av programmet  «Zulu tuk tur» at hun forstod hva som hadde vært galt med beinet hennes. Foto: Dansk TV 2
SKJØNTE IKKE HVA DET VAR: Det var ikke før Sederqvist kom tilbake til Danmark fra innspillingen av programmet «Zulu tuk tur» at hun forstod hva som hadde vært galt med beinet hennes. Foto: Dansk TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Det gikk svært galt for den danske TV-komikeren Christina Sederqvist (38), da hun var på innspilling for programmet «Zulu tuk tur» for dansk TV 2 i Sri Lanka.

I programmet skal danske kjendiser delta i veldedighetsløpet  'Lanka Challenge', som går ut på å kjøre 1400 kilometers i en trehjuling, en såkalt tuk tuk.

Etter 10-17 timer lange dager med kjøring på trehjuling ble Sederqvist svært medtatt, og foten skal ifølge danske Ekstra Bladet ha svulmet opp til dobbel størrelse.

- Foten min hadde en helt vill hevelse, og det gjorde vondt. Jeg gikk simpelthen rundt med en kjempestor klumpfot, som de andre lo av og pekte på. Jeg klarte ikke engang å få på meg flipflopsene, sier hun til Tvtid.dk.

Det var ikke før komikeren kom tilbake til Danmark at hun skjønte hva som hadde skjedd.

- Venninnen min fortalte meg at jeg hadde hatt en blodpropp, og at jeg burde ha vært hos legen. Det kunne jo vært farlig, dersom blodproppen beveger seg videre til lungene. Men jeg var heldig, og hevelsen forsvant etter noen dager.

LES OGSÅ: Lider av Tourettes syndrom
 Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer