DRAMATISK PÅ ØYA: Berthel Funch fikk seg en støkk under opptakene til den danske Robinsonekspedisjonen. Foto: TV3 Danmark
DRAMATISK PÅ ØYA: Berthel Funch fikk seg en støkk under opptakene til den danske Robinsonekspedisjonen. Foto: TV3 DanmarkVis mer

Fikk blodpropp i hjernen under TV-innspilling

- Aldri i livet har jeg vært så redd.

SEHER.NO: - Aldri i livet har jeg vært så redd som jeg var ute på øya, forteller Berthel Funch til BT.

Under innspillingen av årets danske utgave av realityserien Robinsonekspedisjonen fikk den 43 år gamle brannmannen og ambulansearbeideren blodpropp i hjernen. Nå takker han ekspedisjonens lege for fantastisk hjelp.

- Jeg sender en kjempetakk til den svenske legen Per, sier Funch fra sykesengen i Malaysia, hvor opptakene til årets programserie har funnet sted.

- Per har beroliget meg utrolig mye. Jeg skulle ønske at alle hadde en lege som Per.

Hvem Robinson-historiens største drittsekk? Bli med i debatten på SOL.no!

Ifølge BT lå trebarnsfaren åtte dager på sykehuset hvor både ekspedisjonslegen Per og en produksjonsmedarbeider fra Strix holdt ham med selskap.

Etter sykehusoppholdet returnerte han umiddelbart til Danmark.

Funch skal i dag være i god form.

Også i den norske utgaven av realityserien har det vært dramatisk for noen av deltagerne i år. Britt Carin Jonassen (24) fra Grimstad måtte gjennom et smertehelvete hun sent vil glemme, da en infeksjon fikk hele benet til å hovne opp.

Hele tre ganger måtte Britt Carin opereres på Robinson-øya.

- Den ene gangen fikk jeg et så dypt hull i kneet at jeg kunne stikke tommelen nedi, forteller den uheldige realitydeltageren til Seher.no.

Sjokkerte deltagere var også vitne til at deltager George Stephen Vaz (54) fra Tomter ble truffet av lynet og kastet to meter bakover. Trebarnsfaren ble liggende på bakken - fullstendig slått ut.

- Jeg sto ved soveplassen og så ut, og plutselig ble det svart. Det første jeg husker er at jeg våkner opp der jeg sover, veldig shaky. Jeg har aldri vært utsatt for noe lignende, sa en lettet George til Seher.no dagen etter ulykken.

Søndag har årets norske utgave av Robinsonekspedisjonen premiere.

Du kan se første episode på TV3 kl 20.00.

LES OGSÅ: Her er årets norske Robinson-kjærestepar

Hvem Robinson-historiens største drittsekk? Bli med i debatten på SOL.no!


Har du tips om Robinson-deltagerne? Tips oss på seher@seher.no