HARDE TAK: Modelljentene gikk hardt de verks da de fikk beskjed om å kjempe om Atle Antonsen og Johan Golden i den nye DDR-videoen "99 Luftballons". Foto: fra videoen
HARDE TAK: Modelljentene gikk hardt de verks da de fikk beskjed om å kjempe om Atle Antonsen og Johan Golden i den nye DDR-videoen "99 Luftballons". Foto: fra videoenVis mer

- Fikk blåmerker på begge låra

Det gikk hardt for seg da modellene kjempet om DDR-gutta.

Se den den ferdige musikkvideoen nederst i saken!
SEHER.NO: De tyskspråklige schlager-rockerne i bandet DDR - med komikerne Johan Golden og Atle Antonsen i spissen - har fått mye oppmerksomhet for sin rocka coverversjon av 80-talls hiten "99 Luftballons".

Og da videoen skulle spille spilles inn på utestedet La Belle Sole i Oslo gikk det i likhet med musikken kraftig for seg både for bandet og de åtte innleide modellene...

De vakre jentene tok nemlig Antonsen & Cos oppfordring om "å slåss" om gutta bokstavelig.

- Det ble en ordentilig "catfight". Jeg fikk blåmerker på begge låra, som først gikk bort etter to uker, ler Randi Beining (21), som er en av jentene i videoen.

I selskap med blant annet den nyforelskete glamourmodellen Tove-Lill Løite, danset Sandefjordsjenta rundt DDR-gutta i over 12 timer.

Og hun legger ikke skjul på at stemningen etterhvert ble like vill som videoen gir inntrykk av.

- På et tidspunkt falt jeg over keyboardet og fryktet jeg hadde ødelagt utstyr for mange tusen kroner. Men Atle og Johan så ut til å kose seg blant jentene. De spøkte med at konene deres ikke skal få se videoen, sier Beining til Seher.no.

Beining var i går også med DDR på scenen under deres opptreden på "Gullfisken"-utdelingen på TV 2.
I februar skal bandet slippe en samleplate med sine største tyske hits - og ha påfølgende releasekonsert i Oslo.

Men halvt tyske Randi avslører at det i virkeligheten er så som så med tysk-kunnskapene til vokalist Atle Antonsen - eller "Atilah" som han kalles i bandet.

- Jeg snakket med ham litt på Facebook før innspillingen og han sa han ikke kan noe tysk. Derfor lærte jeg ham litt uttale på ordene underveis i innspillingen. Selv om det ble noen blåmerker var det kjempegøy å være med. Jeg stiller gjerne opp igjen, sier hun til Seher.no.

Har du et kjendistips? Send det til seher@seher.no! Eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Føler meg som skilsmissebarn

Se DDR synge "99 Luftballons" her: