FIKK RUMPEBILDE I POSTEN: Dorthe Skappel har i flere år fått skryt for sin jobb som programleder i "Gullruten" på TV 2, men etter årets utdeling var det en TV-seer som viste sin misnøye med å sende et bilde av Dorthes rumpe i posten. Foto: Stella Pictures
FIKK RUMPEBILDE I POSTEN: Dorthe Skappel har i flere år fått skryt for sin jobb som programleder i "Gullruten" på TV 2, men etter årets utdeling var det en TV-seer som viste sin misnøye med å sende et bilde av Dorthes rumpe i posten. Foto: Stella PicturesVis mer

- Fikk bilde av rumpa i posten

Dorthe Skappel blir mobbet for vekten.

SEHER.NO: Dorthe Skappel (46) har flere ganger blitt utropt til en av Norges mest sexy kvinner, men avslører at også hun har fått nedsettende kommentarer om sin kropp.

- I går fikk jeg et kort i posten. Da jeg åpnet det, så jeg et stort bilde av rumpa mi, som var klippet ut fra forsiden til Dagbladet etter "Gullruten".

- Under bildet sto det "Når man er så ekkel som deg, så burde man ikke vært på TV". Det er ikke så hyggelig å få, sier Skappel i intervju med TV-programmet "Studio 5", ifølge Her og Nå.

Dorthe er gjest i "Studio 5"-programmet - som sendes senere denne uken - for å promotere sin nye badedrakt-kolleksjon for kvinner med former.

 Det vakreste jeg vet er når kvinner bærer kroppen sin med verdighet. Da er er man flott uansett, sier Skappel.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: - Hun har perfekte proporsjoner