SATTE FYR PÅ HUS: Kim Biensø avslørte blant annet guttesex og at han har tent på et bolighus i tirsdagens "Sannhetens øyeblikk" Foto: TVNorge
SATTE FYR PÅ HUS: Kim Biensø avslørte blant annet guttesex og at han har tent på et bolighus i tirsdagens "Sannhetens øyeblikk" Foto: TVNorgeVis mer

Fikk betalt for å tenne på et hus

Kim avslørte forsøk på forsikringssvindel - på TV!

SEHER.NO: Tirsdag skrev Seher.no om Kim Biensø (34), som i det kontroversielle TVNorge-programmet "Sannhetens øyeblikk" avslørte at han har hatt guttesex. Men det var ikke den eneste innrømmelsen 34-åringen gjorde i programmet.

- Har du med viten og vilje satt fyr på et bolighus? var ett av spørsmålene han fikk fra programleder Stein Johnsen. Og svaret kom forholdsvis kontant.

- Ja, sa han foran sjokkerte publikummere.

I "Sannhetens øyeblikk" har deltagerne på forhånd svart på 50 personlige spørsmål - tilkoblet en løgndetektor. 21 av disse spørsmålene får de igjen i studio, spørsmål som de må svare på ansikt til ansikt med venner, kjærester og familie - for Kims del kona Jeanette, samt hans bror. 

- Ja, jeg tente på et hus for et par år siden, men huset brant ikke ned - ettersom politiet stod og ventet på meg da jeg kom. Jeg ble tatt, men har lagt dette bak meg nå, forteller Kim Biensø til Seher.no.
Bakgrunnen for det meget spesielle påfunnet var at Kim gjorde en avtale med med personen som eide huset, som ville at han skulle tenne på - for å svindle til seg forsikringspenger. Men eieren angret seg, slik at alt skar seg.

- Det var ikke mange som visste om planene. Så jeg tror det var eieren som meldte meg inn, jeg er ganske sikker på at det var han som tystet, forteller Kim.

Tidligere har "Sannhetens øyeblikk"-deltageren overfor Seher.no avslørt at han har en filosofi om at man ikke vet hvordan ting oppleves før man faktisk har opplevd det. Det var også årsaken til at han prøvde guttesex.

- Jeg stoler hundre prosent på mannen min, hvis ikke er man jo sjanseløs i et forhold. Det var ikke noe problem i det hele tatt. Jeg tenker på samme måten som ham - om at alt skal prøves, sa Kims kone, Jeanette, til Seher.no da.

Forsøket på forsikringssvindel er derimot ikke Jeanette en like stor tilhenger av...

- Dette med boligen var drøyt. Jeg vet nok ikke om jeg hadde satt fyr på et hus akkurat, sier hun.

Tross kontroversielle  avsløringer på TV. Kim Biensø angrer ikke på at han var med i programmet.

- Nei da, det gikk helt fint, det. Jeg hadde snakket med Jeanette på forhånd, så vi har ingen hemmeligheter for hverandre. Men samtidig lærte vi nok hverandre bedre å kjenne, det var en positiv opplevelse, fastslår han til Seher.no.

Av andre avsløringer den danskfødte 34-åringen, som fikk med seg 200.000 kroner gjennom deltagelsen i programmet, gjorde i tirsdagens program kan blant annet nevnes:

- At han har løyet til en politimann.
- At han har lånt bort et ulovlig skytevåpen.
- At han enkelte ganger har sammenlignet samboeren (nå kona) med en pornoskuespillerinne.
- At han enkelte ganger har tenkt at livet hadde vært bedre uten barn.
- At han har hatt seksuelle fantasier om kona til en venn.
- At han har kjørt bil mens han var så beruset at han ikke husker bilturen.
- At han har stjålet penger fra en arbeidsplass.


"Sannhetens øyeblikk" ser du på TVNorge tirsdager klokka 20.30.

Har du et kjendistips? Tips oss
her, eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Her avslører hun utroskapet på TV!