GENERØS: Den svenske fotballspilleren Zlatan Ibrahimovic satte like så godt inn 500 000 kroner da han fikk betalingspåminnelse for å ha glemt å betale veiavgiften på 500 kroner ved sommervillaen på Resarö i Stockholm. Foto: All Over Press
GENERØS: Den svenske fotballspilleren Zlatan Ibrahimovic satte like så godt inn 500 000 kroner da han fikk betalingspåminnelse for å ha glemt å betale veiavgiften på 500 kroner ved sommervillaen på Resarö i Stockholm. Foto: All Over PressVis mer

Fikk betalingspåminnelse på 500 kroner - betalte 500 000

Zlatan Ibrahimovic er ikke som alle andre «kjeltringer».

SEOGHØR.NO: Zlatan Ibrahimovic (32) er en av verdens beste fotballspillere, og det merker han også på lommeboken.

Så det var neppe pengemangel som gjorde at den kjekke svensken overså en veiavgiftsregning på 500 kroner for sommervillaen på Resarö i Stockholms skjærgård nylig.

Da betalingspurringen havnet i postkassen, valgte 33-åringen å gjøre opp for seg - og det av det generøse slaget. Zlatan overførte like så godt 500 000 kroner til Stockholm kommune, noe ordfører Elisabeth Ebersjö Hallenius i bygdeforeningen setter ekstra pris på:

- Det er bra å ha dem her!, sier hun i et intervju med svenske Expressen.

Zlatan bor til vanlig i Paris hvor han spiller fotball for toppklubben Paris Saint-Germain. Han er samboer med forretningskvinnen Helena Seger (43), som han har barna Maximilian (7) og Vincent (6) med.

FAMILIEHYGGE: Zlatan Ibrahimovic og kjæresten Helena Seger tok med seg sønnene Maximilian og Vincent på shopping i det trendy SoHo-distriktet da de var på ferie i New York i slutten av juni. Foto: Tom Meinelt / Splash News/ All Over Press
FAMILIEHYGGE: Zlatan Ibrahimovic og kjæresten Helena Seger tok med seg sønnene Maximilian og Vincent på shopping i det trendy SoHo-distriktet da de var på ferie i New York i slutten av juni. Foto: Tom Meinelt / Splash News/ All Over Press Vis mer

32-åringen har denne våren og sommeren vært preget av både skade og VM-fri, og har derfor hatt mulighet til å tilbringe mye tid med familien.

De var selvfølgelig på plass på tribunen under Fotball-VM i Brasil i forrige måned, og la også turen innom New York, hvor blant annet shopping og restaurantbesøk sto på plakaten.

Men nå er sommerferien over for «Ibra», og den dyktige spissen er atter en gang tilbake på gressmatten i den franske hovedstaden.

LES OGSÅ: Endelig fikk Zlatan tid til familien