Selena Gomez:

Fikk bestevenninnens nyre

Selena Gomez avslørte selv nyheten på Instagram.

VÆRT SYK: Artisten har slitt med den kroniske betennelsessykdommen Lupus i flere år, og nå viser en nyoperert Selena bilder på Facebook av at hun har blitt nyretransplantert. Foto: NTB Scanpix.
VÆRT SYK: Artisten har slitt med den kroniske betennelsessykdommen Lupus i flere år, og nå viser en nyoperert Selena bilder på Facebook av at hun har blitt nyretransplantert. Foto: NTB Scanpix. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Seoghør.no): Artisten Selena Gomez (25) avslører at hun nylig har gjennomgått en nyretransplantasjon.

Etterfulgt av en lengre tekst hvor hun forklarer fansen grunnen til at hun har vært borte fra rampelyset mesteparten av sommeren, legger Selena i dag ut et bilde på sin Instagram-konto fra sykesengen sammen med bestevenninnen – som donerte nyren.

– Jeg er veldig klar over at mine fans har lagt merke til at jeg har ligget lavt store deler av sommeren og satt spørsmål rundt hvorfor jeg ikke har promotert min nye musikk, som jeg er ekstremt stolt av. Jeg fant ut at jeg hadde behov for en nyretransplantasjon grunnet sykdommen, og har brukt tid på å komme meg, skriver hun.

Saken fortsetter nedenfor.

Takket bestevenninnen

Selena takker i innlegget både familien og legeteamet som har hjulpet henne før og etter operasjonen, og sier hun ser fram til å dele sine siste måneders erfaringer med fansen.

Allikevel var det hennes bestevenninne som donerte en nyre til den tidligere Disney-stjernen, og artisten uttrykker sin evige takknemlighet ovenfor venninnen:

– Til sist, det finnes ikke ord for å beskrive min takknemlighet til min vakre venn Francia Raisa. Hun ga meg den ultimate gave og offer ved å donere sin nyre til meg. Jeg er utrolig velsignet. Jeg elsker deg, søster, avslutter hun.

Tøffe år

Det siste året har vært vanskelig for Selena. I 2015 kunne supertjernen avsløre at hun lider av den kroniske betennelsessykdommen Lupus, og som en følge av dette har hun slitt med depresjon, panikkanfall og angst.

I september i fjor sjekket hun inn på rehab på grunn av sykdommen.

Hun avlyste også Europa-turneen i fjor høst, inkludert den planlagte konserten i Oslo Spektrum.

I et intervju med Vogue tidligere i år, snakket hun ut om perioden med depresjon.

– Jeg var deprimert, redd. Jeg begynte å få panikkanfall rett før jeg skulle gå på scenen, og etter at jeg gikk av, fortalte artisten.

Den tidligere Disney-skuespilleren forklarer at turneer generelt har vært en tung og ensom affære.

– Jeg følte at jeg ikke kunne gi fansen min noe, og at de kunne se det – noe som gjorde det verre for meg, utdyper hun.

Skjulte sykdommen

Selena holdt i lang tid sykdommen skjult og fraværet fikk flere medier til å spekulere om hun var lagt inn til avrusning. Det satte sinnet i kok hos Selena.

– Jeg hadde så lyst til å si «dere har ingen anelse, jeg er under strålebehandling. Dere er noen idioter!», fortalte hun den gang til Billboard.

LES OGSÅ: Avslørte babynyhet på Instagram

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer