- Fikk beskjed om at jeg ikke var pen nok

TV-stjernen Lea Michele ble bedt om å operere nesen for å få jobber...

<strong>IKKE PEN NOK:</strong> «Glee»-stjernen Lea Michele er i dag en av Hollywoods hotteste stjerner. Tidligere i karrieren ble hun oppfordret til å fikse på utseendet for å få jobber. Foto: Stella Pictures
IKKE PEN NOK: «Glee»-stjernen Lea Michele er i dag en av Hollywoods hotteste stjerner. Tidligere i karrieren ble hun oppfordret til å fikse på utseendet for å få jobber. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Selv om hun i dag er en av Hollywoods hotteste stjerner som en av skuespillerne i TV-serien «Glee», har ikke veien til suksess vært like enkel for Lea Michele.

Tidligere i karrieren var det nemlig få som hadde tro på den mørke skjønnheten.

- Jeg har ikke tall på hvor mange managere som fortalte meg at jeg burde operere nesen, og at jeg ikke var pen nok, sier stjernen til Harper's Bazar.

Men til tross for harde tilbakemeldinger fra Hollywoods businessmenn, lot ikke TV-stjernen seg stoppe.

- Jeg beviste at de tok feil. Jeg stopper ikke. Det ligger i min natur. Folk må be meg om å bremse ned. Jeg planlegger å spille alle roller på Broadway, jeg vil gjøre filmer og musikk, sier Lea Michele selvsikkert.

Og selv om hun for noen kanskje fremstår som vel selvsikker, mener stjernen selv at hun og kollegene i «Glee» bare griper øyeblikket.

- Folk må huske at alt dette er nytt for oss. Vi er alle temmelig unge. Jeg har lært min lekse, men folk får si akkurat hva de vil. Jeg vet hvem jeg er, og jeg er ikke perfekt, sier Lea Michele til Harper's Bazar.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Hun hater sin store nese

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer