Fikk beskjed om at hun var for tjukk

«Top Model»-deltager brast i gråt etter vektkritikk.

SEOGHØR.NO: Amalie Henden (19) meldte seg på TV3-programmet «Top Model» for å komme et steg nærmere modelldrømmen. Men deltagelsen i programmet ble ikke like glamorøs som Søgne-jenta hadde sett for seg.I fjerde episode skal modellspirene ikle seg eksklusive designerkjoler under fotoshooten, men Henden får problemer med å passe inn i de minimale plaggene.- Jeg er fullstendig klar over at jeg er for stor. Det er jo ingen vits å ta meg med hvis de forventer at jeg blir super skinny over natta, sier Henden som brast i gråt etter flere sårende vektkommentarer.

- Virkeligheten er brutalDommer og modellagent Donna Ioanna var en av de som påpekte 19-åringens vekt og angrer ikke på kommentaren.- Hun var for tjukk for å stille opp slik hun gjorde i det hun gikk med den dagen. Jeg sier ikke noe til jentene som de ikke kommer til å høre i virkeligheten. Jeg pakker ikke inn noe. Virkeligheten er brutal. Du må tåle ting som det, hvis ikke har du ingenting i dette yrket å gjøre, sier hun til Seoghør.no.Amelie sier at hun var forberedt på kritikk.- Jeg visste på forhånd at jeg var litt større enn hvor stor man skal være som modell i disse dager. I det vanlige liv er jeg ikke stor, men modellbransjen er en helt annen verden, sier Amalie.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer