SKUESPILLERDRØM: Hvis Margot Robbie hadde hørt på familien sin, hadde vi nok ikke sett henne på kinolerretet over hele verden i dag. Foto: NTB scanpix
SKUESPILLERDRØM: Hvis Margot Robbie hadde hørt på familien sin, hadde vi nok ikke sett henne på kinolerretet over hele verden i dag. Foto: NTB scanpix Vis mer

Margot Robbie:

Fikk beskjed om å skaffe seg en ordentlig jobb

Skuespillerinnen åpner opp om hvordan familien ikke skjønner seg på det hun driver med.

(Se og Hør): Skuespiller Margot Robbie (27) er for tiden aktuell i rollen som den tidligere kunstløperen Tonya Harding (46) i kinofilmen «I, Tonya».

27-åringen har de siste årene gjort seg bemerket i flere store filmroller, blant annet som Harley Quinn i actionfilmen «Suicide Squad» og Naomi Lapaglia i dramakomedien «Wolf of Wall Street».

Men familien hennes ønsket gjerne at hun skulle skaffe seg en «ordentlig jobb», og gi opp skuespillerdrømmen.

I et nylig intervju med Vogue forteller skuespillerinnen om familiens forhold til skuespillerjobben, melder The Sun.

Saken fortsetter under bildet.

KINOAKTUELL: Margot Robbie spiller hovedrollen i filmen om livet til den tidligere kunstløperen Tonya Harding. Foto: Neon / AP / NTB Scanpix
KINOAKTUELL: Margot Robbie spiller hovedrollen i filmen om livet til den tidligere kunstløperen Tonya Harding. Foto: Neon / AP / NTB Scanpix Vis mer

- Familien min har ikke noe forhold til underholdningsbransjen i det hele tatt, så da jeg begynte med skuespill var alle litt sånn «det var gøy, men når skal du skaffe deg en ordentlig jobb?», forteller 27-åringen til Vogue, og legger til at det holdt på i flere år.

Margot startet skuespillerkarrieren sin med en rolle i den australske såpeserien «Neighbours», og hun fikk sitt store gjennombrudd i 2013 da hun spilte i filmen «Wolf of Wall Street» sammen med Leonardo DiCaprio.

Saken fortsetter under bildet.

GJENNOMBRUDD: Margot Robbie fikk sitt store gjennombrudd da hun kapret rollen som Naomi Lapaglia i filmen «Wolf of Wall Street». Her avbildet på premieren til filmen sammen med kollegaene Leonardo DiCaprio og Jonah Hill. Foto: Joel Ryan / INVISION / AP/ NTB scanpix
GJENNOMBRUDD: Margot Robbie fikk sitt store gjennombrudd da hun kapret rollen som Naomi Lapaglia i filmen «Wolf of Wall Street». Her avbildet på premieren til filmen sammen med kollegaene Leonardo DiCaprio og Jonah Hill. Foto: Joel Ryan / INVISION / AP/ NTB scanpix Vis mer

Men selv om familien kanskje ikke helt forstår hva det er hun driver med, er «I, Tonya»-stjernen takknemlig for påvirkningen familien hennes har på henne, da de hjelper henne med å holde beina godt plantet på jorda.

- De er imponerte i fem sekunder, så går de videre til «så forresten, hunden kastet opp i dag», forteller skuespilleren.

Gift i all hemmelighet

I 2013 falt den australske skjønnheten pladask for regissøren Tom Ackerley.

Paret har holdt en lav profil, og giftet seg i all hemmelighet i 2016.

I et større intervju med australske Vouge tidligere i år, åpnet imidlertid Margot opp om forholdet til kjæresten. Samtidig avslørte 27-åringen at hun ble overrasket over den enorme interessen knyttet til bryllupet.

Saken fortsetter under bildet.

HEMMELIG GIFT: Etter tre år som par, giftet Margot Robbie og Tom Ackerley seg i 2016. Foto: London Entertainment / Splash News
HEMMELIG GIFT: Etter tre år som par, giftet Margot Robbie og Tom Ackerley seg i 2016. Foto: London Entertainment / Splash News Vis mer

Duoen feiret den store dagen med 50 av sine nærmeste venner og familiemedlemmer til stede. Kort tid etter å ha gitt hverandre sitt ja, delte Margot et bilde på Instagram, hvor hun viser ringfingeren til kamera.

Saken fortsetter nedenfor.

Et innlegg delt av @margotrobbie

Margot forklarte videre at forholdet ikke kjennes noe annerledes etter at de giftet seg. Det er ingen tvil om at hun trives som kone, men hun avslører at hun sjeldent får brukt sin egen giftering.

- Vi var bestevenner og samboere før vi giftet oss, og vi er fortsatt bestevenner og samboere, så lite har forandret seg, egentlig. Bortsett fra at jeg bare får bruke ringen min i helgene. Jeg kan selvfølgelig ikke bruke den i ukedagene når jeg jobber. Jeg har ikke lyst å miste den på jobb, fortalte hun til Vogue.

Takket nei til Playboy

Etter at hun slo gjennom for alvor, ble Margot ringt av Playboy-sjefen Hugh Hefner som gjerne ville ha henne på forsiden av det populære bladet.

Til tross for at hun kastet klærne gjentatte ganger i «Wolf of Wall Street», takket hun kontant nei, mye på grunn av familien.

- Jeg har latt familien min gå gjennom nok, sa Margot til radiostasjonen The Edge om tilbudet fra den nå avdøde Playboy-kongen.

LES OGSÅ: Elsker å gjenbruke mammas kjoler