Fikk beskjed av sjefen å ta av seg alle klærne

Nå er Stian Blipp kåret til Årets best kledde mann av Jan Thomas.

SEOGHØR.NO: Søndag er Se og Hørs store kjendisgalla på Christiania Teater i Oslo. Syv priser skal deles ut i løpet av kvelden, og først ute var  «Årets best kledde mann».

Jan Thomas leste opp kriteriene for prisen, stående på scenen med Aqua-stjernen Lene Nystrøm (46) ved sin side. Hun er tidenes mestvinnende kvinne i «Årets best kledde» etter å ha fått dameprisen to år på rad.

– Årets best kledde mann» har utmerket seg ved å ha en tydelig og personlig stil, som forsterker budskapet hans. Han har vært mye ute og vist seg de siste året, og er en stor inspirasjon for både meg og andre. Han mestrer å skape en aktuell helhet i alle antrekk, og har god forståelse for moter og trender, fortalte Jan Thomas.

Søndag klokka 21.30 kan du se gallaen her på Seoghør.no.

LØRDAG: Stian Blipp på den røde løperen under  Gullruten 2013. Etter søndagens Idol gir tilbake skal han ha en lang pause.  Foto: Stella Pictures
LØRDAG: Stian Blipp på den røde løperen under Gullruten 2013. Etter søndagens Idol gir tilbake skal han ha en lang pause. Foto: Stella Pictures Vis mer

Mannen som oppfylte kriteriet best er Stian Blipp (23), som tok seieren foran Fredrik Skavlan og Aksel Hennie, som også var nominerte.

- Jeg har møtt mange menn som spør: Hvorfor bruke penger på klær, når jeg ser bra ut naken? sier Blipp spøkefullt fra scenen.

– Stian er ikke redd for å skille seg ut. For å være nordmann, er han veldig frigjort. Han eksperimenterer, mikser og matcher med stort hell, skryter Jan Thomas, som er svært imponert over stilsansen til TV-profilen kjent fra «Idol» og «Torsdag kveld fra Nydalen».

Stian legger ikke skjul på at han er svært glad for prisen. Men han har ikke alltid vært like velkledd. Som 16-17-åring fikk han klar beskjed da han begynte som ekstrahjelp i en klesbutikk.

– Klesstilen min har forandret seg etter at jeg begynte med TV. Før var den helt forferdelig! Jeg hadde en kompis som var butikksjef på Carlings. Jeg spurte om jeg kunne jobbe litt der. Første dag på jobben sa han bare: Nå tar du av deg alt du har på deg. Og så skal du få noen klær av meg.

DONGERI-DUDE: Blipp bruker ofte dongeriplagg til hverdags.  Foto: FAME FLYNET
DONGERI-DUDE: Blipp bruker ofte dongeriplagg til hverdags. Foto: FAME FLYNET Vis mer

– Det var der det begynte, den første stilbevisstheten. Da skjønte jeg at det var en greie det også: Å kle seg fint og kle seg stilig, forteller Stian til Se og Hør.

Hele kåringen med alle Norges best kledde kjendiser får du i et eget bilag som følger gratis med Se og Hør Weekend, som er i salg fra fredag 8. november. Der får du også et stort intervju og fotoreportasje med Stian Blipp og en TV-dokumentar om Årets best kledde på Se og Hør TV.

 

SE «KJENDISGALLAEN 2013» HER:

 

Se video direkte fra den røde løperen her: