FIKK KALL: Jeg hadde en «en til en-samtale » med vår skaper og fikk beskjed om at jeg måtte melde meg. Jeg har jo et budskap som jeg brenner for, sier Geir Magne Haukås om hvorfor han meldte seg på «Farmen». Her er han sammen med programleder Gaute Grøtta Grav. Foto: TV 2, Espen Solli
FIKK KALL: Jeg hadde en «en til en-samtale » med vår skaper og fikk beskjed om at jeg måtte melde meg. Jeg har jo et budskap som jeg brenner for, sier Geir Magne Haukås om hvorfor han meldte seg på «Farmen». Her er han sammen med programleder Gaute Grøtta Grav. Foto: TV 2, Espen Solli Vis mer

Geir Magne Haukås:

- Fikk beskjed av Gud om å melde meg på «Farmen»

Geir Arne Haukås ber for de andre deltagerne - og mener at Jesus vil la ham vinne!

Publisert

(Se og Hør): Forrige uke begynte endelig årets sesong av «Farmen» på TV 2.

Og blandt de som allerede har gjort seg bemerket, er den sterkt religiøse coachen Geir Magne Haukås (46).

Lofotværingen er overbevist om at han med Gud og Jesus på sitt lag, tar seieren hjem til Bodø.

BER FOR DE ANDRE: - Jeg elsker alle mennesker. Men det hender jeg hater det de gjør. Så jeg ber for de andre deltakerne, sier Geir Magne til Se og Hør.
BER FOR DE ANDRE: - Jeg elsker alle mennesker. Men det hender jeg hater det de gjør. Så jeg ber for de andre deltakerne, sier Geir Magne til Se og Hør. Vis mer

– Jeg hadde en «en til en-samtale » med vår skaper og fikk beskjed om at jeg måtte melde meg. Jeg har jo et budskap som jeg brenner for.

- Denne arenaen er perfekt. Her er det 14 mennesker alene på en gård, og ingen kan stikke av. Samtidig kan jeg nå en million mennesker, forteller han til Se og Hør.

Blogger

Nylig sluttet han som selger i Ringnes Bryggeri. Nå tjener han til livets opphold med å blogge, og samtidig selge sin kristne filosofi på heltid.

– Dette er basert på Jesus sin filosofi. Hvis Jesus hadde hatt Facebook eller Instagram, ville jeg vært den første til å trykke «like» på bildene hans, smiler fembarnsfaren og viser tommelen opp.

Han er ikke bekymret for hva konkurrentene måtte mene om ham, men er forberedt på at han kan hisse på seg opptil flere på «Farmen». Selv tar han det med knusende ro – og understreker at han er glad i alle Guds skapninger.

– Jeg elsker alle mennesker. Men det hender jeg hater det de gjør. Så jeg ber for de andre deltakerne, sier han.

Røk ut

Forrige helg ble Line Suomalainen (55) første deltaker som måtte forlate TV 2s realitygård.

Tv-exiten forløp på ingen måte uten dramatikk. Lenge så det nemlig ut til at tvekampen, der Suomalainen konkurrerte mot sykepleier Sunniva Dortea Thorsen (30), ville falle i førstnevntes favør.

55-åringen var nemlig overlegen gjennom hele sleggekonkurransen, der målet er å være den raskeste til å slå fem nagler ned i en stokk. Men - som programleder Gaute Grøtta Grav påpekte i forkant av konkurransen - må halvmånene på hver side av naglene være i kontakt med treet for at oppgaven skal bli godkjent.

Fikk sjokkbeskjed

Thorsen var ikke mer enn halvveis da Suomalainen annonserte at hun hadde fullført konkurransen. Så kom sjokkbeskjeden:

Én av 55-åringens nagler var underkjent. Dermed gikk seieren automatisk til motstanderen.

- Da det gikk opp for meg hva som hadde skjedd, mens Gaute inspiserte naglene, tenkte jeg: «Line, at det går an å være så blåst i toppen». Jeg var et eneste sleggeslag unna, og har rett og slett hatt for dårlig tid, sier Suomalainen.

Frustrasjon til tross, den utslåtte «Farmen»-deltakeren lar ikke tvekamptabben ødelegge opplevelsen av det korte tv-oppholdet.

- Da var det meningen at jeg bare skulle være der en uke. Jeg er overhodet ikke vemodig eller bitter, og er bare takknemlig for at jeg fikk være med. Jeg ga det jeg hadde, tøyet grenser og lagde show, humrer hun.

LES OGSÅ: Thale trakk seg brått fra «Farmen»

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer