AKTIVT EKTEPAR: Kristin Cavallari giftet seg med NFL-stjernen Jay Cutler i juni i fjor etter å ha vært kjærester i tre år.
 Foto: REX/Cindy Barrymore/All Over Press
AKTIVT EKTEPAR: Kristin Cavallari giftet seg med NFL-stjernen Jay Cutler i juni i fjor etter å ha vært kjærester i tre år. Foto: REX/Cindy Barrymore/All Over PressVis mer

Fikk barn nummer to for syv måneder siden

- Jeg så ikke sånn ut før jeg ble gravid en gang.

SEOGHØR.NO: Realitystjernen Kristin Cavallari (27) har kommet en lang vei fra sine ville party-dager i «Laguna Beach» og «The Hills».

I dag er hun en suksessfull forretningskvinne og designer, og i løpet av de to siste årene har hun rukket både å gifte seg og få to barn.

Det er bare syv måneder siden yngstesønnen Jaxon Wyatt kom til verden - ett og et halvt år etter storebror Camden Jack (2).

Mens mange nybakte mødre sliter med å kvitte seg med babyvekten etter fødselen, delte Kristin et bilde med fansen, på Instagram søndag, hvor det kom frem at det ikke gjelder henne.

- Fikk akkurat gjort unna litt trening. Ja, det er baby-monitorer dere ser bak meg. #ElskerHvilestund, skrev hun.

Saken fortsetter under bildet.

 

 Foto: Kristin Cavallari/Instagram
Foto: Kristin Cavallari/Instagram Vis mer

 

Kommentarene fra følgerene har ikke latt vente på seg.

- Jeg så ikke sånn ut før jeg ble gravid en gang, skriver en.

- Urettferdig!

- Vær så snill å dele dine sunne matvaner med oss, ber en annen.

- Omg! Dette er inspirerende!

- Wow! Hvor gamle er barna hennes? Jeg vil også ha en slik kropp etter fødselen, skriver enda en.

Forrige måned skrøt også Cavallaris pilatestrener Angeline Mitchell av tobarnsmoren, samtidig som hun fortalte at det ligger hardt arbeid bak den veltrente kroppen.

- Hun er veldig bevisst på hva hun putter i seg, og hun er svært dedikert til treningsøktene sine. Hun avlyser aldri og hun liker å drive seg selv hardt, så hun legger tid og innsats i dette, sa Mitchell til People.com.

 

OPPTATT AV HELSE: Kristin begynte å interessere seg for å lage mat for første gang da eldste sønnen Camden ble født fordi han sov mye og hun kjedet seg. Foto: All Over Press
OPPTATT AV HELSE: Kristin begynte å interessere seg for å lage mat for første gang da eldste sønnen Camden ble født fordi han sov mye og hun kjedet seg. Foto: All Over Press Vis mer

LES OGSÅ: - Barna kan bli syke av vaksine