Errol Musk:

Fikk barn med stedatteren

Er blitt syvbarnsfar.

SJU BARN: Errol Musk, Tesla-gründer Elon Musks far, bekrefter omsider at han fikk en datter i 2019 - med stedatteren. Foto: Gianluigi Guercia / AFP / NTB
SJU BARN: Errol Musk, Tesla-gründer Elon Musks far, bekrefter omsider at han fikk en datter i 2019 - med stedatteren. Foto: Gianluigi Guercia / AFP / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tesla-gründer Elon Musks far, Errol Musk (76), ble i 2017 pappa til lille Elliot Rush (5). Nå bekrefter han også at han ble far til en liten jente to år etter, i 2019.

Begge barna har han fått med Jana Bezuidenhout (35) - hans egen stedatter - uplanlagt.

Bezuidenhout er datter av Musks andre kone, som han giftet seg med da førstnevnte var fire år gammel. Bezuidenhout og Musk bor ikke sammen, og forholdet skal ha skapt splittelser mellom Elon og Errol.

- Det er ikke praktisk. Hun er 35. Hvis jeg fortsatt finnes kan det hende hun ender opp med meg igjen til slutt. For enhver mann som gifter seg med en yngre kvinne, selv om du føler deg veldig frisk, kommer det til å være fint en stund, men det er et stort gap - og det gapet kommer til å bli tydelig, sier han i et intervju med The Sun.

Til tross for at de ikke lenger er et par, har Bezuidenhout flere ganger besøkt Musk i hans hjem i Sør-Afrika.

- De tilbrakte noen dager her for omtrent seks måneder siden. Og barna begynte å gå meg på nervene. Men så savner jeg de så fort de har dratt, sier han videre i intervjuet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer