Vincent Cassel:

Fikk barn med sin 31 år yngre kone

Stjerneparet har ønsket datteren velkommen til verden.

BABYLYKKE: Åtte måneder etter at Vincent Cassel og Tina Kunakey ga hverandre sitt ja i en storslått seremoni i det sørvestlige Frankrike, har skuespilleren og modellen blitt foreldre. Foto: NTB Scanpix
BABYLYKKE: Åtte måneder etter at Vincent Cassel og Tina Kunakey ga hverandre sitt ja i en storslått seremoni i det sørvestlige Frankrike, har skuespilleren og modellen blitt foreldre. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I januar kunne den franske skuespilleren Vincent Cassel (52) røpe at han og den 31 år yngre modellen Tina Kunakey ventet sitt første barn sammen.

Svangerskapsnyheten kom knappe åtte måneder etter at paret ga hverandre sitt ja i en storslått seremoni i det sørvestlige Frankrike.

Paret la ikke skjul på at de gledet seg stort til å bli foreldre, og ifølge Daily Mail fødte Kunakey, som nylig fylte 22 år, ei lita datter fredag denne uken.

Hyllest til Brasil

Den nybakte faren valgte kort tid senere å avsløre barnets navn på sosiale medier.

- «Amazonie est née», skriver Cassel på Instagram, som direkte oversatt betyr «Amazonie er født».

View this post on Instagram

Amazonie est née ❤️

A post shared by Vincent Cassel (@vincentcassel) on

Navnet er ifølge den britiske avisen en hyllest til Brasil, da paret tilbringer store deler av tiden sin her. Da Cassel og Kunakey avlørte babynyheten i januar, var bildene av den vordende moren tatt nettopp på en strand i Sør-Amerika.

Saken fortsetter under:

Skuespilleren og modellen ble først linket til hverandre i juli 2016. Så valgte førstnevnte å gå ned på kne, og paret forlovet seg.

Da Cassel og Kunakey giftet seg i Frankrike 24. august i fjor, skal Kunakey ha vært kledd i en en hvit, stroppeløs bryllupskjole fra designeren Vera Wang.

Ektemannen gikk på sin side i en kremhvit dress med rosa skjorte og mørke solbriller.

MANN OG KONE: Vincent Cassel og Tina Kunakey ga hverandre sitt ja i en storslått seremoni i det sørvestlige Frankrike i fjor sommer. Foto: NTB Scanpix
MANN OG KONE: Vincent Cassel og Tina Kunakey ga hverandre sitt ja i en storslått seremoni i det sørvestlige Frankrike i fjor sommer. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Endte med skilsmisse

Cassel har tidligere vært gift med den italienske skuespilleren og fotomodellen Monica Bellucci (54), men skuespillerparet gikk hver til sitt i 2013.

Da hadde de to vært kjærester i 18 år - og gift i 14 år. De har også flere barn sammen.

Saken fortsetter under:

Cassel fikk sitt store gjennombrudd med filmen «Hatet» fra 1995, hvor han spiller en urolig ungdom i en av Paris sine forstader. I den kontroversielle filmen «Irreversible» spilte han mot ekskona Bellucci.

Cassel fikk i tillegg gode kritikker for rollen som danselærer Thomas Leroy i filmen «Black Swan» fra 2010, hvor han spilte mot blant andre Natalie Portman.

LES OGSÅ: - Det var ingenting igjen av forholdet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer