Johnny Galecki:

Fikk barn med sin 22 år yngre kjæreste

Tv-stjernen ble pappa for første gang.

BABYLYKKE: «The Big Bang Theory»-skuespilleren Johnny Galecki og kjæresten Alaina Meyer er blitt foreldre for første gang. Foto: NTB Scanpix
BABYLYKKE: «The Big Bang Theory»-skuespilleren Johnny Galecki og kjæresten Alaina Meyer er blitt foreldre for første gang. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I mai avslørte «The Big Bang Theory»-stjernen Johnny Galecki (44) at han og kjæresten Alaina Meyer (22) ventet sitt første barn. Paret hadde da vært sammen i rundt ett år.

- Vi er helt i ekstase over å meddele at vi snart ønsker en liten en velkommen til denne gale og fantastiske verden. Vi ber om respekt for privatlivets fred denne perioden. Det er virkelig kjærlighet der ute for alle, skrev duoen i en offentlig uttalelse, ifølge USA Today.

Nå er ventetiden over.

Fikk en sønn

Onsdag tok Galecki til sosiale medier og kunngjorde at han og Meyer er blitt foreldre til en liten gutt.

- Med et fullt og takknemlig hjerte ønsker vi vår vakre sønn velkommen til denne fantastiske verden. Tusen takk for all kjærlighet og støtte, skrev den stolte pappaen på Instagram sammen med dette bildet:

De nybakte foreldrene ble først koblet til hverandre i september i fjor, etter at de stadig dukket opp på hverandres Instagram-profiler. Det skulle likevel ta to måneder før paret viste seg offentlig for første gang sammen, da under Emmy-utdelingen i september 2018.

Gjennom hele graviditeten har 22-åringen jevnlig oppdatert følgerne sine med bilder fra svangerskapet. Det var også gjennom sosiale medier hun avslørte at hun ventet en gutt som ville få navnet Avery.

Bestevenn med eksen

Johnny Galecki er mest kjent som den nerdete karakteren Dr. Leonard Hofstadter i den populære serien «The Big Bang Theory.»

Han er en av de best betalte skuespillerne på TV, sammen med Kaley Cuoco (31) og Jim Parsons (44) som spiller Penny og Sheldon i serien.

Galecki og Cuoco fant også tonen utenfor skjermen, og var hemmelige kjærester fra 2007 til 2009, før de gikk fra hverandre.

GODE VENNER: Johnny og Kaley var et par i to år. Her sammen i 2016. Foto: NTB Scanpix
GODE VENNER: Johnny og Kaley var et par i to år. Her sammen i 2016. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Til tross for at skuespillerne skilte lag for flere år siden, har de bevart vennskapet. Den første tiden etter at de gjorde det slutt, var likevel ikke helt ukomplisert.

- Det var flaut å jobbe med ham i begynnelsen etter bruddet. Men etter en stund ble vi bestevenner, og det gikk videre på en elegant måte. Han er en av mine aller nærmeste venner, har Kaley tidligere fortalt.

I tillegg til «Big Bang-»serien, er Galecki også kjent fra tenåringsgrøsseren «I Know What you Did Last Summer» fra 1997, TV-serien «Roseanne» fra 1997 og «Hancock» fra 2008.

Vis mer

LES OGSÅ: Skjulte babynyhet på rød løper

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer