Scarlett og Cooper Hefner:

Fikk barn med Playboy-arving

Lykken smiler for «Harry Potter»-skuespilleren og den styrtrike arvingen.

BABYLYKKE: Playboy-arving Cooper Hefner har fått sitt første barn. Her er han med kona, «Harry Potter»-stjernen Scarlett Hefner. Foto: NTB Scanpix
BABYLYKKE: Playboy-arving Cooper Hefner har fått sitt første barn. Her er han med kona, «Harry Potter»-stjernen Scarlett Hefner. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I september er det tre år siden Hugh Hefner, grunnleggeren av det velkjente herremagasinet Playboy, døde. Han ble 91 år gammel, og var til det siste en elsket og hatet figur i Hollywood. Ser man bort fra det pornografiske herremagasinet han ga ut, lagde han også tv-serier, hadde polygamiske forhold og arrangerte legendariske fester.

Etter hans død har hans sønn Cooper (28) fulgt i farens fotspor. Han er ikke like kontroversiell, men har tidligere jobbet tett i farens selskap. Han valgte derimot å forlate selskapet i fjor, der han hadde jobbet som sjef for globale samarbeid i en periode.

FAR OG SØNN: Her er Cooper og Hugh Hefner sammen på et Playboy-arrangement i 2013. Foto: NTB Scanpix
FAR OG SØNN: Her er Cooper og Hugh Hefner sammen på et Playboy-arrangement i 2013. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I desember kunngjorde han at han heller skulle inn i luftforsvaret, noe som trolig passer godt - i og med at han tidligere har vært i forsvaret. Hverdagen for 28-åringen er, med andre ord, hektisk. Han har likevel tid til å pleie familielivet hjemme.

MODELL: 22 år gamle Amalie Olufsen fra Mo i Rana er første nordmann til å være på forsiden av et internasjonalt Playboy-magasin siden Triana Iglesias gjorde det i 2006. Video: Rød Løper Vis mer

Røper babynyhet

Privat har han vært i et forhold med skuespiller Scarlett Hefner (29) siden 2011. Paret giftet seg i november i fjor, og kunngjorde i mars at de ventet sitt første barn sammen.

Nå er ventetiden over. Det avslører Cooper Hefner selv på Instagram.

«Klokka 17:23 denne ettermiddagen kunne Scarlett og jeg ønske vår datter Betsy Rose Hefner velkommen til verden. Vi er overveldet av takknemlighet, kjærlighet og glede», skriver arvingen til følgerne sine.

Bildet er likt av rundt 10 000 personer, og i kommentarfeltet renner gratulasjonene inn. Blant andre har Kendra Wilkinson, den tidligere kjæresten til Hugh Hefner, kommentert. «Hun er vakker», skriver altså en av Coopers mange tidligere svigermødre.

Gjennom svangerskapet har ekteparet delt flere bilder av den voksende magen til skuespilleren - som for øvrig gjorde seg verdenskjent i rollen som Pansy Parkinson i de tre siste «Harry Potter»-filmene. Hun har foreløpig ikke lagt ut noe på sin egen konto vedrørende fødselen.

View this post on Instagram

36 weeks 🌸

A post shared by Scarlett Hefner (@scarletthefner) on

De to skal ha møtt hverandre gjennom Scout Willis, dattera til Bruce Willis og Demi Moore. Hollywood Reporter har skrevet at Cooper er vant til å få det som han vil. Når det kommer til jenter, bruker han altså gjerne posisjonen sin for å skaffe det han vil - slik han gjorde med Scarlett.

- Jeg tenkte, «Wow, den jenta der er utrolig pen - jeg skal dra på en date med henne», har han uttalt.

Nå bor de sammen i kystområdet Marina Del Rey i Los Angeles.

Kate Moss avbildet i flere sammenhenger med familie og på rød løper i forbindelse med at henne stiller i Playboy Video licensed from Splash Vis mer

Vokste opp i Playboy mansion

Cooper Hefner kom til verden i 1991, året etter broren Marston Hefner. Deres foreldre, Hugh og Kimberly Hefner giftet seg i 1989, men skilte lag i 1999. Etter separasjonen har Hugh hatt en rekke forskjellige kjærester, og gjerne flere samtidig.

Siden han kom til verden i 1991, har Cooper vokst opp i Playboy-huset.

I dokuserien «American Playboy: The Hugh Hefner Story», som hadde premiere i april, ble 28-åringen intervjuet av en rekke amerikanske medier om oppveksten i Playboy Mansion.

Til tross for at brødrene ikke vokste opp i hvilket som helst hjem, hadde guttene en tilsynelatende normal barndom, ifølge Cooper.

- Det skjedde ikke så mye spennende da foreldrene mine var sammen. Festene ble ofte til gallamiddager, etter min mors ønske, fortalte Cooper til New York Post.

I det tidligere nevnte intervjuet med The Hollywood Reporter forklarte Cooper at det var noe underlig å komme inn i biblioteket i huset. Der hang nemlig et stort portrett av hans mor uten en eneste tråd på kroppen.

- Det var ganske rart, sa han.

FØDEKLAR: Kjendisstylist Cecilie Krogh viser deg fletten som tåler alt - også en fødsel. Vis mer

LES OGSÅ: - Ikke et øye var tørt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer