ÅPENT FORHOLD: Robin og Dwina Gibb har et åpent forhold, men hun skal ha blitt rasende da mannen fikk barn med hushjelpen. Foto: Stella Pictures
ÅPENT FORHOLD: Robin og Dwina Gibb har et åpent forhold, men hun skal ha blitt rasende da mannen fikk barn med hushjelpen. Foto: Stella PicturesVis mer

Fikk barn med hushjelpen

Og kona tillot utroskapet i åtte år - helt til barnet kom...

SEHER.NO: "Bee Gees"-musikeren og 70-tallshelten Robin Gibb (59) fikk i november barn. Men det var ikke hans kone som var barnets mor, det var hushjelpen.

Claire Yang (33) hadde jobbet hos 59-åringen i en årrekke, og hadde vært Gibbs elsker de siste åtte årene. Dette hadde Gibbs kone Dwina ikke hatt noe imot.

Men nå som de har fått et barn sammen, føler hun seg sveket, og har kastet ut både hushjelpen og barnet.

Yang har tatt med seg tre måneder gamle Snow Robin og flyttet inn i en gammel låve som er gjort om til en leilighet, og det sies at Gibbs ofte er på besøk.

Ifølge Daily Mail betaler han også for er barnepasser.

Hans kone er en selvutnevnt biseksuell keltisk prestinne, og har hatt en strengt katolsk oppvekst. Likevel har hun tidligere vært elskerinnen til en porno-regissør.

Etter oppveksten har hun gått fra religion til religion, men i det siste har det vært hinduismen som har stått i fokus.

- Dwina hadde ikke noe imot at Robin var litt vill med andre kvinner i begynnelsen, fordi det ga henne sjansen til å holde seg bundet til hennes tro på Brahman.

- Men hun hadde aldri trodd han virkelig skulle plante sitt frø, sa en venn av paret til Daily Mail.
Fra før har paret sønnen Robin-John (26). 59-åringen har også to barn fra et tidligere forhold.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: - Det er rett og slett motbydelig

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.