FILMSTJERNE: Emile Hirsch har lenge blitt ansett som en av Hollywoods kommende stjerner. Her fra The Darkest Hour sammen med Olivia Thirlby.
 Photo: Planet Photo Code: 4066
COPYRIGHT STELLA  Foto: FameFlynet
FILMSTJERNE: Emile Hirsch har lenge blitt ansett som en av Hollywoods kommende stjerner. Her fra The Darkest Hour sammen med Olivia Thirlby. Photo: Planet Photo Code: 4066 COPYRIGHT STELLA Foto: FameFlynetVis mer

Fikk barn med eks-kjæresten

Emile Hirsch ble pappa for første gang.

SEOGHØR.NO: I oktober ble det kjent at Hollywood-stjernen Emile Hirsch (28) ventet barn med en tidligere flamme. Nå har han blitt pappa for første gang, melder E!Online.com.

- Babyen ble født på et sykehus i Florida søndag 27. oktober. Det er en gutt og han heter Valor. Det er en nydelig og frisk baby, og alle er veldig lykkelige, forteller en kilde til nettstedet.

STOLT FAR: Emile viser frem sønnen Valor seks dager etter fødselen. Foto: Getty Images/Getty Images/All Over Press
STOLT FAR: Emile viser frem sønnen Valor seks dager etter fødselen. Foto: Getty Images/Getty Images/All Over Press Vis mer

- Emile dukket opp etter at barnet var født og de tilbringer nå tid sammen for å skape et bånd, fortsetter kilden.

Identiteten til Hirschs eks er fremdeles ikke avslørt, men paret skal ha truffet hverandre på en etterfest til Oscar-utdelingen og hatt en kort flørt som resulterte i graviditeten.

Duoen har i etterkant beholdt vennskapet og planlegger å samarbeide tett om barnets oppvekst selv om de ikke er kjærester.

- Hun er en snill og jordnær jente som kommer til å bli en fantastisk mor, sier kilden.

LES OGSÅ: Droppet forlovelsen - giftet seg i Vegas