LYKKEN TOK SLUTT: Arnold Schwarzenegger innrømmer at utroskap som førte til et barn med elskerinnen for ti år siden, er grunnen til at det 25 år lange  ekteskapet med Maria Shriver (bildet) tok slutt. Foto: All Over Press
LYKKEN TOK SLUTT: Arnold Schwarzenegger innrømmer at utroskap som førte til et barn med elskerinnen for ti år siden, er grunnen til at det 25 år lange ekteskapet med Maria Shriver (bildet) tok slutt. Foto: All Over Press Vis mer

Fikk barn med ansatt

- Jeg ber om unnskyldning for alle jeg har såret, sier Arnold Schwarzenegger.

Publisert
SEHER.NO: Skilsmissen mellom den tidligere «Terminator»-stjernen og guvernøren i California, Arnold Schwarzenegger, og hans kone Maria Shriver slo ned som en bombe i Hollywood, da den ble kjent i forrige uke.

Senere hevdet venner av Maria at det var utroskap fra Arnolds side som skal ha ødelagt ekteskapet.

Nå bekrefter Arnold til L.A. Times at han ikke bare var utro, men også fikk barn med en elskerinne.

Skandalen skal ikke ha blitt noe mindre av at elskerinnen var en bekjent av Maria, ettersom hun jobbet for Schwarzeneggers familie i 20 år.

Arnolds ukjente barn skal ha blitt født for over ti år siden.

- Etter at jeg sluttet som guvernør, fortalte jeg kona om denne hendelsen, som skjedde for over ti år siden.

- Det er ingen unnskyldning for dette, og jeg tar fullt ansvar for smerten jeg har påført andre. Jeg har bedt om unnskyldning til Maria, mine barn og min familie. Jeg er lei meg, sier han til L.A. Times.

Schwarzenegger og Shriver har vært gift siden 1986.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Skilles etter 25 år

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer