Fikk barn med 23 år yngre mann

Nå planlegger kjendisparet bryllup.

NYBAKTE FORELDRE: Klesdesigneren Sam Taylor-Wood (44) og hennes kjæreste Aaron Johnson (21) kan juble over at de nå har blitt foreldre for andre gang. Foto: All Over Press
NYBAKTE FORELDRE: Klesdesigneren Sam Taylor-Wood (44) og hennes kjæreste Aaron Johnson (21) kan juble over at de nå har blitt foreldre for andre gang. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Klesdesigneren Sam Taylor-Wood skapte overskrifter da hun i 2009 ble sammen med skuespilleren Aaron Johnson - som er 23 år yngre enn henne

Til tross for at mange kjendiseksperter dømte forholdet nord og ned, fikk paret for 18 måneder siden datteren Wylda Rae, og nå kan de juble over å ha blitt foreldre for andre gang.

Tirsdag fikk de to - som møttes da de begge jobbet med filmen «Nowhere Boy»-  nok en liten jente, ifølge Daily Mail.

Taylor-Wood har i tillegg døtrene Anjelica (14) og Jessie (5) fra sitt tidligere ekteskap med kunsthandleren Jay Jopling.

Klare for bryllup

Nå planlegger hun et nytt bryllup sammen med sin unge kjæreste.

Den nybakte moren sa i fjor til Daily Mail at verken hun eller Aaron har vært i tvil om at forholdet ville vare.

- Aaron har gitt meg verdier jeg ikke ikke engang visste at jeg lengtet etter - familieverdier. Jeg er en ung sjel og han har en gammel sjel. Vi ser ikke aldersforskjellen - kun hverandre.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Bestefar avslørte fødsel på Twitter

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer