Leighton Meester og Adam Brody:

Fikk barn i hemmelighet

Babylykke for stjerneparet Leighton Meester og Adam Brody.

FIKK EN SØNN: Stjerneparet Leighton Meester og Adam Brody har fått barn nummer to. Foto: NTB Scanpix
FIKK EN SØNN: Stjerneparet Leighton Meester og Adam Brody har fått barn nummer to. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

«Gossip Girl»-stjernen Leighton Meester (34) og skuespillerektemannen Adam Brody (40) har blitt foreldre for andre gang. Det bekreftet 40-åringen i en livesending på videostrømmeplattformen Twitch i forrige uke, skriver en rekke internasjonale medier, deriblant People.

- Jeg har fått et nytt barn. Siden sist jeg spilte, har jeg fått enda et barn, sa 40-åringen, ifølge People, og fortsatte:

- Det er en gutt, og han er en drøm. Han er en drømmegutt.

Dette er ekteparets andre barn. Deres førstefødte, dattera Arlo Day (5) kom til verden i august 2015. Familieforøkelsen kommer kanskje som en overraskelse på mange - for paret hadde nemlig ikke på forhånd bekreftet at de ventet barn nok en gang.

Heller ikke da de ventet sitt første barn i 2015, bekreftet de nyheten offentlig - men nå er det altså ingen tvil om at det populære skuespillerparet har blitt tobarnsforeldre.

BABYLYKKE: Stjerneparet har blitt foreldre for andre gang, denne gangen til en gutt. Foto: NTB Scanpix
BABYLYKKE: Stjerneparet har blitt foreldre for andre gang, denne gangen til en gutt. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Svært private

Meester og Brody går for å være svært private, og ekteparet verner godt om familielivet - og snakker så å si aldri om privatlivet i intervjuer med pressen. De er også et sjeldent syn på røde løpere og offentlige tilstelninger.

Selv om ekteparet velger å holde kortene tett til brystet - betyr ikke det at sladrepressen unnlater å skrive om privatlivet deres. I april i år dukket Meester nemlig opp med en struttende babymage - noe paparazziene naturligvis fanget opp.

I 2017 siden kunne «Gossip Girl»-stjerna også fortelle at datteren er et ikke-tema i offentligheten.

I et intervju med Refinery29, da Meester var aktuell med komiserien «Making History», ga hun uttrykk for følgende frustrasjon:

- Begeistringen for veldig mange mennesker er sånn: Mann og kvinne møtes, gifter seg, og så får de barn. Men samtidig er det så mye mer ved kvinner, sa hun.

34-åringen ga uttrykk for at det å snakke om familielivet fort stjeler fokus fra det kvinnelige skuespillere gjør i yrkeslivet sitt.

- Jeg snakker ikke veldig mye om Arlo. Jeg er veldig stolt av den delen av livet mitt. Men jeg er også veldig stolt av denne serien, og av det arbeidet jeg gjør (...) Jeg tror at folks oppfatning er: Man er enten en uskyldig ungjente, et ikon eller mamma. Det finnes ingen mellomting, understreket hun i intervjuet.

Vis mer

Ekteparet møtte hverandre da de spilte inn filmen «The Oranges» sammen i 2012. Meester og Brody giftet seg i en hemmelig seremoni i Mexico, på St. Regis Punta Mita Resort, i februar 2014, og året etter ble det kjent at familien skulle utvides.

LES OGSÅ: - Brøt forlovelsen etter disse bildene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer