Fikk bare oppmerksomhet fra hunden

Taylor Lautner er ikke like hot på rød løper som sine andre «Twilight»-kollegaer.

Publisert
Sist oppdatert
Se Taylor Lautner kose med hunden 13:20 ut i denne ukens Seoghør.no Weekend-TV øverst i saken!

SEOGHØR.NO: «Twilight»-trioen Kristen Stewart (22), Robert Pattinson (26) og Taylor Lautner (20) har de siste ukene vært innom europeiske storbyer som Berlin, Madrid og London, for å promotere den siste filmen «Twilight Breaking Dawn Part 2».

De amerikanske skuespillerene er vant med å ha horder med fotografer og fans rundt seg, men etter Stewarts sjokkavsløring i sommer, da hun fortalte at hun hadde vært utro mot Pattinson med den 19 år eldre regissøren Rupert Sanders (42), har oppmerksomheten rundt «Twilight»-paret eksplodert.


Dette fikk Lautner erfare da han og resten av «Twilight»-kollegaene var på rød løper under USA-premieren tidligere denne måneden.

For mens blitsregnet haglet mot paret som nå har funnet tilbake til hverandre, måtte den kjekke 20-åringen nøye seg med oppmerksomhet fra en søt labrador som hadde tatt veien til den stjernespekkede premieren...

Se Taylor Lautner kose med hunden 13:20 ut i denne ukens Seoghør.no Weekend-TV øverst i saken!
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Taylor Lautner ble tvunget til å spise  

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer