Fikk badedrømmen knust

- Jeg kan garantere at navnet til søkeren ikke har hatt noe å si.

INGEN FORSKJELLSBEHANDLING: Fylkesmannens talsperson sier navnet på søkeren ikke har hatt noe å si for behandlingen av søknaden. Foto: Kirsti Irgens Ertsås, Seher.no
INGEN FORSKJELLSBEHANDLING: Fylkesmannens talsperson sier navnet på søkeren ikke har hatt noe å si for behandlingen av søknaden. Foto: Kirsti Irgens Ertsås, Seher.no Vis mer
SEHER.NO: I 2007 kjøpte Celina Midelfart (37) en luksushytte i Portør utenfor Kragerø. Nylig søkte hun om tillatelse til å sprenge ut et svømmebasseng i svaberget rundt hytta.

Nå melder Se og Hør at Celina trolig må se at slaget tapes.

- Saken er akkurat ferdigbehandlet, og du er den første jeg forteller dette til. Vår vurdering er at oppføring av svømmebasseng, en større platting og glassvegg på uteområdet, kommer i konflikt med allemannsretten. Vårt råd til bygningsrådet i Kragerø kommune er derfor å si nei til Celinas søknad, forteller avdelingsdirektør Morten Johannessen i miljøvernavdelingen hos Fylkesmannen i Telemark til bladet.

Bygningssjef Arnt Rugseth i Kragerø kommune uttalte på forhånd overfor bladet at han trodde søknaden ville bli innvilget.

- Det er vanlig praksis at slike søknader blir innvilget, og vi mener det er viktig at alle behandles likt, sa han til Se og Hør.

Det mener fylkesmannens talsperson har blitt gjort.

- Jeg kan garantere at navnet til søkeren ikke har hatt noe å si for at vi anbefaler avslag på søknaden.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: Ble satt ut da Celina dukket opp