LYKKELIGE: Sam Taylor-Wood og Aaron Johnson ignorerer alle skriveriene om aldersforskjellen mellom dem.  Foto: Stella Pictures
LYKKELIGE: Sam Taylor-Wood og Aaron Johnson ignorerer alle skriveriene om aldersforskjellen mellom dem. Foto: Stella PicturesVis mer

Fikk baby med 23 år eldre samboer

- Jeg har tatt mange store beslutninger i livet mitt som har sjokkert folk.

SEHER.NO: Skuespiller Aaron Johnson (20) har hatt stor suksess det siste året med filmen «Kick Ass». Nå har han også fått noe å glede seg over privat, etter at han og forloveden Sam Taylor-Wood (43) ble foreldre onsdag.

Jenta har fått navnet Wylda Rae, bekrefter en talsperson for paret til People.

Paret, som har fått enorm oppmerksomhet for aldersforskjellen mellom dem, møttes i 2009 under innspillingen av filmen «Nowhere Boy», som Sam regisserte og Aaron spilte i.

Taylor-Wood har fra før to barn fra et elleve år langt ekteskap med kunsthandler Jay Jopling.

- Jeg har en fantastisk kvinne. Jeg er en gammel sjel, og hun er en ung sjel, sa Johnson i april om det spesielle forholdet.

- Det er sexistisk. Jeg prøver å ignorere det. Jeg har tatt mange store beslutninger i livet mitt som har sjokkert folk. Jeg har aldri virkelig brydd meg om andre menneskers mening, så hvorfor starte nå?, uttalte Taylor-Wood til Harper's Bazaar den samme måneden om aldersforskjellen.


Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Tålmodgheten hennes er slutt