Ewan McGregor og Mary Elizabeth Winstead:

Fikk baby med 13 år yngre kjæreste

- Den beste gaven.

BLE FORELDRE: Skuespillerne Ewan McGregor og Mary Elizabeth Winstead har blitt foreldre for første gang. Her avbildet i 2017. Foto: AdMedia / Splash News / NTB
BLE FORELDRE: Skuespillerne Ewan McGregor og Mary Elizabeth Winstead har blitt foreldre for første gang. Her avbildet i 2017. Foto: AdMedia / Splash News / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Skuespiller Ewan McGregor (50) har vært et kjent fjes i en årrekke. Gjennom årene har han fått mye skryt for rollene han spiller på skjermen, men også privatlivet hans har fått mye oppmerksomhet.

I 2018 ble det kjent at han hadde valgt å skille seg fra kona si gjennom 22 år, Eve Mavrakis (55), til fordel for den 13 år yngre Mary Elizabeth Winstead (36).

Skilsmissen skapte reaksjoner verden over, men nå ser det ut til at det forelskede paret har lagt bruddet bak seg.

Denne helgen ble de nemlig foreldre til sitt første felles barn.

Datteren avslørte nyheten

Den gledelige nyheten deler den ferske storesøsteren Clara McGregor (25), Ewans eldste datter, i et innlegg på Instagram. I innlegget kommer det også frem at paret har fått en liten gutt.

«Velkommen til verden, lillebror. Gratulerer til pappa og Mary - dette er den største gaven», skriver Clara til to bilder av den nye broren.

Søster Esther (19) ønsket også den ferske gutten velkommen til verden i et eget innlegg på Instagram, der det kommer frem at han har fått navnet Laurie.

«Møtte lillebroren min mens jeg så ut som en pirat. Jeg anbefaler det! Velkommen til familien, lille Laurie», skriver hun til innlegget.

I tillegg til Clara og Esther er Ewan McGregor far til barna Jamyan (20) og Anouk (10) fra tidligere forhold.

Paret har selv til gode å dele den hyggelige nyheten.

Tonje Frøystad Garvik og Lene Sleperud forteller åpner opp om prosessen de var gjennom for å bli gravide. Video: Dagbladet / Frank Karlsen Vis mer

- Alt jeg kjente til

De nybakte foreldrene møttes for første gang på settet til serien «Fargo» i 2016.

I mai året etter søkte 36-åringen om skilsmisse fra ektemannen Riley Stearns - etter syv år som gift. Samme høst ble hun observert mens hun kysset «Star Wars»-skuespilleren.

I januar i 2018 kom nyheten om at ekteparet gjennom 22 år, Ewan og Eve, skulle skilles. I januar i fjor åpnet 36-åringen seg for første gang om hvordan det var å gå inn i et nytt forhold som en skilt kvinne. Det gjorde hun i et intervju med Glamour.

- Jeg skilte meg for et par år siden, noe som var en skummel og vill ting for meg, siden jeg hadde vært sammen med den personen siden jeg var 18 år gammel. Det var alt jeg kjente til, sa hun.

SJOKK: Influencer Lainey Marie avslører på sin YouTube-kanal at hun er gravid - og mye lengre på vei enn hun trodde. Video: Laineymariebeauty / Youtube Vis mer

LES OGSÅ: Slakter «eksmannens» hyllest

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer