Vibeke Løkkeberg har fått nytt barnebarn:

Fikk baby i sommergave

Vibeke Løkkeberg og Terje Kristiansen har blitt besteforeldre.

BABYLYKKE: Terje Kristiansen og Vibeke Løkkebergs yngste datter, Marie Kristiansen, har blitt mamma for første gang. Bildet av familien er tatt på Aschehougs Hagefest i 2011. Foto: NTB Scanpix.
BABYLYKKE: Terje Kristiansen og Vibeke Løkkebergs yngste datter, Marie Kristiansen, har blitt mamma for første gang. Bildet av familien er tatt på Aschehougs Hagefest i 2011. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

(Seoghør.no): Med filmskaperne Vibeke Løkkeberg (72) og Terje Kristiansen (72) som foreldre, fikk Marie Kristiansen (35) nærmest filmbransjen inn med morsmelken.

Nå kan de to glede de seg over å ha blitt besteforeldre.

Datteren Marie har selv jobbet som fotograf og konseptkunstner, og har de siste årene gjort det stort som regissør.

PRISVINNER: Her mottar Marie Spellemannprisen med Magdi og Chirag fra Karpe Diem ved sin side. Foto: NTB Scanpix
PRISVINNER: Her mottar Marie Spellemannprisen med Magdi og Chirag fra Karpe Diem ved sin side. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I januar 2015 vant 35-åringen, som første kvinne gjennom tidene, Spellemannsprisens videokategori for musikkvideoen til Karpe Diems låt «Hvite menn som pusher femti».

Året etter var hun nominert for Klovner i Kamps musikkvideo «Min Aller Beste Venn».

De neste månedene får Marie prøve seg på en helt ny rolle - nemlig morsrollen.

Torsdag 22. juni ble hun og ektemannen, Christian Schaanning (41), foreldre til lille Matteo, og paret kunne ikke vært mer fornøyde med den nye tilværelsen.

- Det er fantastisk fint. Han er som en liten alv. Vi koser oss helt vilt, og tar ikke bare bilder av ham, men vi tar også opp alle lydene han lager. Så du kan si vi er typisk kokko nybakte foreldre - forelsket i eget avkom, forteller den nybakte mammaen til Seoghør.no.

Matteo's POV #povseason

A post shared by Marie Kristiansen (@mariekristiansen) on

Kristiansen og Schaanning bodde flere år i Los Angeles hvor de begge jobbet i filmbransjen.

Sommeren 2012 giftet duoen seg, og året etter flyttet de tilbake til Norge, men de reiser fortsatt litt frem og tilbake mellom Oslo og LA, hvor de driver med ulike prosjekter.

The one with the biggest smile is nominated for the golden reel awards. #bestsoundediting @schaanning

A post shared by Marie Kristiansen (@mariekristiansen) on

Mens ektemannen skal jobbe med Harald Zwarts film «Den 12. mann» til høsten, så ser Marie frem til permisjonslivet.

- Jeg har stort sett bare laget reklamefilm mens jeg har gått gravid, pluss en kortfilm i Los Angeles. Og så har jeg noen spillefilmer i utvikling også. Men nå sniffer vi egentlig bare baby, ler hun.

I vinter slapp den norske artisten Jenny Hval (36) låta «The Great Undressing», og musikkvideoen, som har nesten en million views på YouTube, er laget av Marie Kristiansen.

Se musikkvideoen her:

LES OGSÅ: Jenny Skavlan avslører hemmeligheten bak datterens navn