MANN OG KONE: Marcel Leliënhof og Mia Gundersen har vært gift siden 2002, og har to sønner sammen. Her er paret på "Spamalot"-premiere i fjor. Foto: FameFlynet
MANN OG KONE: Marcel Leliënhof og Mia Gundersen har vært gift siden 2002, og har to sønner sammen. Her er paret på "Spamalot"-premiere i fjor. Foto: FameFlynet Vis mer

Fikk avslørt mørk familiehemmelighet

- Mord, galskap og sinnssykdom. Det er spesielt, sier Marcel Leliënhof om sine egne røtter.

Publisert

SEOGHØR.NO: Denne høsten er Noman Mubashir (39) tilbake på TV-skjermen med sesong to av NRK-suksessen «Hva har du i bagasjen».

Mandag er det Mia Gundersens fotografektemann Marcel Leliënhof (47) som graver i forfedrenes historie.

- Jeg visste det skulle komme en familiehemmelighet, men ante ikke hva det var. Da jeg fikk vite den ble jeg ikke overrasket, for dette er jo en ganske rar og gal familie. Men mord, galskap og sinnssykdom. Det er spesielt, forteller Marcel i et intervju med Dagbladet.

Sammen med faren Orlando og Norman, drar trioen først til Nederland hvor 47-åringen ble født, før de avslutter i Surinam i Sør-Amerika hvor besteforeldrene hans utvandret fra til Rotterdam.

I Surinam avslører faren en godt bevart hemmelighet.

- Det er noe jeg ikke har fortalt deg før. Din oldefar Wilhelm var gift med Rebekka Bengel, som var din oldemor. Din oldefar hadde en elskerinne som han tok livet av. Så tok han sitt eget liv. Din oldemor måtte flytte for å komme seg bortfra folkesnakk, hvor hun døde noen år etter, sier Orlando i TV-programmet, ifølge Dagbladet.

I tillegg til dette forteller Norman at Marcels tippolderfar havnet på psykiatrisk institusjon på grunn av ugjerningene sønnen hadde begått, skriver avisa.

LES OGSÅ: - Jeg har levd fett på blondinerollen

 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer